Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cum au scăpat doi bărbați din Alba basma curată după ce au luat un minor la palme: De la ce a pornit scandalul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum au scăpat doi bărbați din Alba basma curată după ce au luat un minor la palme: De la ce a pornit scandalul

Doi bărbați scapă de un proces după ce procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud au cerut renunțarea la urmărirea penală.

Cererea a fost admisă în data de 21 martie, iar motivarea fost făcută publică pe portalul just.ro.

La data de 19.06.2022, persoana vătămată, în vârstă de 14 ani, se întorcea spre locuinţa sa, împreună cu alte trei persoane, iar când au ajuns în zona cantonului CFR, au observat doi cai care erau legaţi.

Întrucât sora persoanei vătămate s-a speriat de cei doi cai, aceştia au început să arunce cu pământ înspre ei. în acel moment, suspecţii s-au deplasat la faţa locului, au început să le adreseze injurii şi să-i întrebe de ce au lovit caii, şi i-au aplicat fiecare câte o palmă persoanei vătămate, în zona feţei.

Procedând la analiza criteriilor care privesc fapta săvârşită, s-a reţinut faptul că atingerile aduse valorilor sociale protejate nu sunt de o amploare deosebită. Gestul de a lovi cu palma persoana vătămată este fără îndoială unul reprobabil, se reţine că atingerea adusă integrităţii fizice este una relativ redusă şi că, raportat la modul de comitere a faptei, atât urmările care s-au produs în mod efectiv, cât şi cele care s-ar fi putut produce, sunt de o anvergură relativ redusă.

Judecătorul a constatat că procurorul de caz a apreciat corect faptul că, raportat la circumstanţele comiterii faptei, la urmările produse, la persoana suspectului care a recunoscut şi regretat fapta, respectiv nu are antecedente penale, şi la celelalte criterii enumerate la art. 318 alin. 2 din Codul de procedură penală, nu există interes public în urmărirea faptei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea