Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cum a ajuns o femeie din Alba buna de plată după ce a plesnit un minor pe o terasă: Ce a împins-o la acest gest

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum a ajuns o femeie din Alba buna de plată după ce a plesnit un minor pe o terasă: Ce a împins-o la acest gest

O femeie din Alba a fost condamnată de magistrații Judecătoriei Câmpeni la plata unei amenzi penale în cuantum de 800 de lei pentru săvârşirea infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”. De asemenea aceasa a fost obligată la plata sumei de 500 de lei cu titlul de daune morale.

În dimineaţa zilei de 08.02.2022, in jurul orei 08.30 persoana vătămata minoră împreuna cu alți doi prieteni s-au dus pentru a tăia lemne la un localnic. După ce au lucrat circa 3 ore si-au dat seama că ar mai avea nevoie de cineva să-i ajute sens în care l-au contactat pe un alt tânăr și au convenit ca la terminarea activităţii fiecare dintre cei 3 să-i dea acestuia suma de 20 lei, în total 60 lei, lucru pe care acesta 1-a acceptat.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La terminarea activităţii în jur de ora 18.30 după ce și-au primit banii de la persoana pe care au ajutat-o la lemne, cei trei i-au dat tânărului cate 20 lei așa cum conveniseră iniţial, însă acesta a devenit nemulţumit si le-a reproşat ca i-ar fi dat prea puţin.

Pe fondul acestei nemulţumiri tânărul s-a dus acasă și i-a povestit mamei sale cele întâmplate. Foarte nervoasă aceasta s-a dus pe terasa barului Imperial din orașul Abrud, unde le-a reproşat celor trei că și-au bătut joc de munca fiului său.

Cei trei i-au explicat că a primit exact suma de bani promisă aceasta a devenit tot mai agitată și i-a aplicat o palmă peste fata persoanei vătămate fără ca acesta să riposteze în vreun fel.

Inculpata a susținut că a procedat în acest mod întrucât s-a enervat de modul în care s-a comportat persoana vătămată, acesta adresându-i cuvinte vulgare, lovitura cu palma pe care i-a aplicat-o minorului nefiind de intensitate mare. Legat de despăgubirile civile invocate de persoana vătămată în cuantum de 1000 lei, reprezentând echivalent al suferinței pricinuite, inculpata a susținut că nu este de acord cu plata lor întrucât nu are posibilități financiare.

Decizia poate fi contestată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare cu procurorul și părțile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea