Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum a ajuns Florin Cîțu să fie propus ca premier. Ludovic Orban: ,,Am scris fiecare pe o foaie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ludovic Orban a spus miercuri seară, după ce a anunțat în mod oficial că Florin Cîțu este noua propunere de prim-ministru din partea PNL, cum s-a ajuns la această propunere: fiecare lider al partidului a scris pe o foaie de hârtie numele dorit.

„A fost propunerea președintelui – interesantă – ca fiecare să scriem separat, fără să vedem, propunerea de premier. Am scris același nume”, a spus Orban, întrebat de jurnaliști cum s-a ajuns la numele lui Florin Cîțu.

„Nu e întâmplătoare această nominalizare, va urma o perioadă dificilă în care e nevoie de o bună cunoaștere a administrației, a situației finanțelor publice, de un premier cu credibilitate în fața mediului de afaceri, în fața instituțiilor financiare internaționale. Florin Cîțu a purtat negocieri importante cu partenerii europeni și cu instituțiile internaționale. Florin Cîțu a reușit, alături de BNR, Guvern, să mențină ratingul de țară într-o situație extrem de dificilă. Cunoaște foarte bine problemele cu care ne-am confruntat în perioada guvernării și, în mare parte, are și pregătite soluțiile, iar multe care se derulează în continuare”, a adăugat Orban.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea