Rămâi conectat

Curier Județean

Cum a ajuns Elit de la o companie locală, care producea doar câteva sortimente, la un jucător de top în prelucrarea cărnii

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Cum a ajuns Elit de la o companie locală, care producea doar câteva sortimente, la un jucător de top în prelucrarea cărnii

Anul 2022 a fost un an aniversar pentru compania Elit, care a sărbătorit 20 de ani de la momentul așezăriii primului produs Elit pe rafturile magazinelor alimentare. Cum s-a adaptat și recalibrat compania încontinuu, pentru a răspunde prompt nevoilor pieței, aflăm chiar de la Cristian Orădan, Director General Elit.

Acum 20 de ani, când Elit a pus pe raft primul produs, oferta de produse disponibile în piață era una clasică, mai puțin variată față de cea din prezent. Pe atunci, clienții găseau în magazine doar câteva sortimente de salamuri, de cârnați, cu diferențe mici de preț între ele. Produsele erau de calitate, însă cu termene de valabilitate reduse și rulajul de produse multe mai mare. Lanțul de comercializare era unul restrâns și se limita la clienții locali. Era perioada când marile companii multinaționale abia intrau pe piață, iar producătorii și comercianții autohtoni treceau printr-o perioadă excepțional de bună.

Privind în urmă, văd cum echipa Elit a trăit multe experiențe plăcute, transformate azi în amintiri valoroase. Ne amintim cu drag de începuturi, de bucuria primilor „clienți” – chiar angajații care au ajutat la crearea gustului desăvârșit al produselor și care au spus „Da, acest produs e bun!” sau „Acest produs mai trebuie îmbunătățit!”. Au fost 20 de ani desăvârșiți, în care munca și pasiunea ne-au adus titlul de jucător de top în industria de prelucrare a cărnii. Încă de la început, ne-am propus să dezvoltăm produse care ne aduc aminte de gustul de odinioară și îi mulțumesc și pe cei mai avizați consumatori.

Membrii echipei Elit au un rol foarte important în ”rețeta” celor 20 de ani desăvârșiți, căci se asigură întotdeauna că fac cinste sloganului „Gust desăvârșit”. O parte din rețetele de produs au aportul meu direct, respectiv validarea mea, dar cel mai important este rolul pe care îl are echipa operațională, oamenii care muncesc efectiv la fabricarea produselor, dar și ingredientele utilizate. Mai departe, atât echipa de vânzări și toate echipele suport au un rol esențial în promovarea și punerea în piață a mezelurilor noastre.

Întreaga echipă Elit se află constant într-un proces de inovare și creație, determinat de dorința de a veni în întâmpinarea nevoilor consumatorului final care își dorește mezeluri cu gust desăvârșit, realizate într-un mod sustenabil. Un proiect scos recent din sertar și foarte drag mie este cel axat pe dezvoltarea unei game de produse clasice care să readucă gustul autentic de altădată al mezelurilor – produse consacrate românești. În acest context, autenticitatea în realizarea produselor joacă un loc de top. În crearea oricărui produs, echipa Elit parcurge câteva etape pentru a oferi consumatorilor un produs autentic. Ne ajutăm de mecanisme interne pentru o inventariere continuă a nevoilor, a gusturilor și a dorințelor clienților și consumatorilor, care ulterior sunt transpuse în rețete de succes. Aceste rețete se materializează în produse competitive, standardizate și targetate, pentru a căror finalizare, feedback-ul consumatorului oferă nota finală.

Elit s-a păstrat în cei 20 de ani pe drumul succesului datorită capacității de a scoate în evidență calitățile fiecărui angajat, de a fructifica aceste calități și, totodată, de a prelua de la fiecare ceea ce considerăm că ne ajută să fim mai buni, personal și profesional.

Declar cu bucurie că suntem o echipă care a depășit cu succes multe piedici, însă cu fiecare nouă provocare am devenit și mai pregătiți pentru a înfrunta situațiile neprevăzute. Valorile noastre de bază, printre care se regăsesc pasiunea și integritatea, reflectă identitatea unică a echipei noastre și servesc drept busolă pentru afacerea noastră. Avem o echipă unită, închegată, care a dovedit că este capabilă să depășească orice obstacol.

Pentru următorii 20 de ani, îmi doresc o companie cu oameni la fel de dedicați care să ducă mai departe munca depusă până în prezent.

În numele echipei, mulțumesc tuturor celor care au contribuit la succesul Elit de astăzi – angajați, clienti, parteneri de afaceri. La mulți ani, Elit! La mulți ani cu bucurie tuturor clienților și partenerilor noștri! Vă doresc sărbători desăvârșite, mese bogate și liniște în suflet!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Băncile și topogoanul de la Părculețul Grădiniței și Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori

Bogdan Ilea

Publicat

în

Băncile și topogoanul din parcurile din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori Băncile de la Prculețul Grădiniței și topoganul din Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost recondiționate și vopsite. La final, un grup format din două fetițe și un băiețel, au răsplătit printr-un gest mărinimos efortul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea