Rămâi conectat

Sport

CSŞ Blaj are o primă echipă calificată la turneul semifinal de minivolei

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Echipa de minivolei fete antrenată de Emil Ciufudean şi Horia Efrim s-a calificat în penultima fază competiţională a Campionatului Naţional după ce a câştigat toate cele 5 partide cu scorul de 3-0. Ca urmare a acestor rezultate, CSŞ Blaj a ocupat prima poziţie a Turneului Regional organizat în «Mica Romă», fiind urmată în clasament de CSŞ Ştei, cea de a doua calificată în etapa superioară. Blăjencele au mai evoluat în compania echipelor CSŞ Arad, CSŞ Topliţa, CSŞ Borş şi CSŞ Lipova.
Lotul CSŞ Blaj este format din Balu Andra Maria (Col. IM Clain), Muntean Raluca Simina (Col. IM Clain), Haţegan Elena Denisa (Col. IM Clain), Isăilă Veronica (Toma Cocişiu), Ştefănuţ Giorgiana (Toma Cocişiu), Ghejan Roxana (Toma Cocişiu), Gherman Alexandra (Col. IM Clain), Meteş Miruna (Col. IM Clain), Chiorean Lorena (Toma Cocişiu), Puşcă Adelina (Col. IM Clain), Răhăian Gabriela (Toma Cocişiu), Fluieraş Andreea (Col. IM Clain), Raţ Denisa (Toma Cocişiu). O situaţie inedită este reprezentată de faptul că nu mai puţin de 6 jucătoare titulare învaţă în aceeaşi clasă, respectiv clasa a VI-a A de la Colegiul Naţional I.M. Clain.
Calificarea obţinută fără probleme certifică încă o dată tradiţia voleiului blăjean, talentul unei noi generaţii de voleibaliste şi chiar şansele reale la o medalie naţională. CSŞ Blaj a câştigat titlul naţional la această categorie de vârstă acum 3 ani şi mai are în palmares o medalie de argint în 2010. (M.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În a doua rundă a DNS, CSU Alba Iulia a pierdut, cu Știința Petroșani, scor 8-40

Dan HENEGAR

Publicat

în

În etapa a doua a Diviziei Naționale de Seniori (al doilea eșalon valoric al rugbyului autohton) CSU Alba Iulia, revenită în competiții după un an de pauză, a oferit o replică viguroasă Științei Petroșani. Meciul a fost cîștigat de gruparea din Valea Jiului cu scorul de 40-8 (19-8), rezultatul fiind cel mai strâns din istoria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea