Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSM Târgovişte – VC Alba Blaj 0-3

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa din „Mica Romă” a acces la turneul de promovare!
Volei Club Alba Blaj a învins în deplasare în al doilea joc al turului secund din play-offul de promovare în Divizia A 1, scor 3-0 (25-22, 25-11, 25-12), pe CSM Târgovişte, calificându-se astfel în final four-ul de promovare în elită. Antrenorii Liliana Bogendorfer şi Emil Ciufudean au mizat pe Andreea Niţulescu (cpt), Laura Mastahac, Melinda Dobeş, Oana Duţă, Valentina Rusu, Roxana Lupu, Alina Covrig, a mai jucat Alexandra Ciontoş, din lot mai făcând parte  Ramona Rus, Andreea Resiga şi Sorina Mocan.
Partida a fost urmărită şi de 50 de suporteri blăjeni, o entuziastă galerie condusă de fostul arbitru Augustin Damian. În acest sezon, Volei Club Alba Blaj a câştigat toate cele 14 partide susţinute! „După un prim set echilibrat, legiunea blăjeană a făcut legea lângă Turnul Chindiei. Fetele merită toate aprecierile, la fel ca şi fanii ce au bătut atâta drum pentru a ne fi alături. Ne vom depune candidatura pentru a găzdui la Blaj final-four-ul”, a spus preşedintele executiv al Volei Club Alba Blaj, Sergiu Ştefănescu. La turneul de promovare în Divizia A1, ce se  va desfăşura în perioada 18-20 mai, vor participa patru echipe (două calificate din seria vestică şi două din cea estică) care vor lupta pentru două locuri promovabile. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea