Rămâi conectat

Sport

CS Ocna Mureș – Unirea Ungheni, sâmbătă, ora 14.00 | Test major, cu ocupanta poziției a 3-a, pentru elevii lui Paul Ciucă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După o lună și trei jocuri externe din care a acumulat două puncte, CS Ocna Mureș revine sâmbătă, 13 noiembrie, de la ora 14.00, pe iarba verde de acasă (precedentul meci a fost în 16 octombrie, 3-1 cu Unirea Alba Iulia, în derby “de Alba”), pentru o dispută dificilă, cu Unirea Ungheni, clasată pe treapta a 3-a a podiumului, cu 21 de puncte.

Va fi un test major pentru ocnamureșeni, primul dintre cele 4 examene grele rămase până la finele anului, CS Ocna Mureș urmând să întâlnească echipele plasate pe primele 4 locuri ale Seriei a 9-a din Liga a 3-a (în ordine, Unirea Ungheni, Metalurgistul Cugir, Viitorul Cluj și CS Hunedoara). Echipa lui Paul Ciucă are de luat și o revanșă după cel mai drastic eșec stagional, 0-4 (în 10 septembrie), însă înfruntă o grupare pe val, ce a acumulat trei succese consecutive, două dintre ele în deplasările de la Jucu și pe “Cetate”, și prolifică în deplasări (9 puncte).

Prin revenirile lui Cioplântă și Guț, întregul efectiv este valid pentru acest joc important (o premieră în acest sezon), adversarii bazându-se pe golgheterul seriei, Victoraș Astafei (Unirea Ungheni) – cu 11 reușite, urmat de Hergheligiu (CS Hunedoara) – 9 goluri și Curtuiuș (Gloria Bistrița) – 8 goluri.

“Cu Unghieniul, ocupanta locului 3, începem seria de jocuri consecutive doar cu echipe de play-off. Nu va fi ușor, niciodată nu este, întâlnim o echipă care vrea să promoveze și care ne-a depășit net pe propriul teren. Însă jucăm acasă, ne antrenăm bine, iar dorință avem”, a transmis Paul Ciucă.

Stagiunea trecută când ambele divizionare terțe erau nou-promovate, succesele au fost împărțite și au aparținut amfitrionilor, 2-1 la Ungheni și 1-0 (gol Cioară, din penalty, în actul secund) la Ocna Mureș (în 10 aprilie 2021).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Industria Galda 2-2 (0-1), în derby „de Alba” | „Lanterna roșie”, remiză dar și retrogradare matematică

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir remizează în derby „de Alba” cu Industria Galda de Jos, scor 2-2 (0-1), după o confruntare spectaculoasă în care vizitatorii au condus la pauză, „roș-albaștrii” au întors scorul, dar Frențiu, în prelungiri (90+3) a restabilit egalitatea. O remiză venită după 6 înfrângeri la rând pentru ultima clasată, una cu gust amar, întrucât la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea