Rămâi conectat

Actualitate

Crin Antonescu și-a anunțat demisia din funcţia de preşedinte al Senatului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Preşedintele PNL Crin Antonescu a demisionat din funcţia de preşedinte al Senatului, marţi, în plenul Parlamentului, în timpul şedinţei în care se decide învestirea Guvernului Ponta III, ca urmare a unui schimb de replici cu premierul Victor Ponta.

Victor Ponta a afirmat, în plenul Parlamentului, că Uniunea Social Liberală există încă, „sub diverse forme”, cea mai vizibilă fiind aceea a celor doi preşedinţi ai Camerelor, Valeriu Zgonea şi Crin Antonescu, care au fost votaţi în cadrul USL.

Nu poţi sta în poziţii obţinute prin USL şi să spui că nu mai există USL„, a afirmat Victor Ponta în Parlament.

Ca răspuns, Crin Antonescu i-a cerut premierului Victor Ponta să îşi prezinte împreună demisiile, având în vedere că acestea au fost obţinute prin intermediul USL.

Eu demisionez de la preşedinţia Senatului pe care mi-a dat-o USL, dumneavoastră din funcţia de prim ministru pe care v-a dat-o USL-ul„, a declarat Crin Antonescu.

Sursa: antena3.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea