Rămâi conectat

Politică Administrație

Cornel Comșa: Acreditarea noului ambasador al Statelor Unite ale Americii la București – o certitudine într-un context diplomatic fragil

Ziarul Unirea

Publicat

în

Domnul deputat Cornel George Comșa salută sosirea în România și prezentarea scrisorilor de acreditare a noului ambasador al Statelor Unite ale Americii, Excelenta Sa domnul Hans Klemm.

Cornel ComsaRelația privilegiată și parteneriatul strategic dintre România și Statele Unite rămân unul dintre pilonii fundamentali ai politicii externe a țării noastre. Relația noastră bilaterală și din cadrul NATO, participarea comună la multiple programe și proiecte de securitate regională, precum și legăturile permanente, la diferite niveluri, reprezintă expresia interesului nostru comun pentru dezvoltarea în continuare a unor legături din ce în ce mai apropiate, având la bază valorile noastre comune și interesele centrate pe apărarea democrației, a unei economii libere de piață și pentru asigurarea păcii în regiune și în lume.

Dezvoltarea în continuare a parteneriatului strategic dintre țările noastre, aprofundarea relațiilor comerciale și de business, susținerea schimburilor culturale și a modelelor de bune practici în domeniul politicilor publice trebuie să reprezinte în continuare obiectivele fundamentale ale relației dintre țările noastre.

Venirea unui nou ambasador american la București, după aproape trei ani de la plecarea ambasadorului Mark H. Gitenstein, este salutară, într-un context regional complicat, in care este nevoie de stabilitate si predictibilitate in aceasta parte a Europei.

Am încredere că Excelenta Sa domnul ambasador Hans Klemm, fiind și diplomat de carieră, va continua munca precedesorilor săi și va reprezenta Statele Unite cu dedicație și profesionalism. (V.N.)

Biroul Parlamentar al deputatului, Cornel George Comșa


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea