Rămâi conectat

Politică Administrație

Contract pentru sistemul de canalizare din Ocna Mureş

Bogdan Presecan

Publicat

în

Primăria Ocna Mureş şi reprezentanţii Societăţii Apa CTTA Alba au semnat luni, 30 iulie, cu o firmă din Câmpina un contract în valoare de peste 20 de milioane de lei, pentru modernizarea şi reabilitarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare din Ocna Mureş.

Câştigătoarea licitaţiei de executare a lucrărilor, este S.C. Fibec S.A. din Câmpina, iar termenul de execuţie a lucrărilor este de 20 de luni. Proiectul este finanţat din Fonduri Europene, fonduri guvernamentale şi fonduri ale Consiliului Local.

La semnarea contractului care a avut loc la sediul  SC Apa CTTA SA Alba Iulia, au fost prezenţi primarul din Ocna Mureş Silviu Vinţeler,  directorul Apa CTTA Viorel Lazăr şi administratorul firmei din Focşani.

Proiectul presupune extinderea reţelei de canalizare cu 19.751 metri, reabilitarea reţelei de canalizare a oraşului pe o lungime de 6.717 metri, construirea de 12 noi staţii de repompare apă uzată, reabilitarea unei staţii de pompare apă, construirea a 3.967 metri de conducte de refulare din staţiile de pompe apă.

Valoarea contractului este de 22.789.021,40 lei fără TVA şi face parte din proiectul “Extindere şi reabilitare infrastructură de apă şi apă uzată în judeţul Alba” în valoare totală de peste 102.000.000 euro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Transport GRATUIT pentru pensionarii din comuna Sântimbru pe mai multe rute ale companiei de transport local STP Alba, din județ: Noi localități s-au alăturat Asociației AIDA-TL

Ziarul Unirea

Publicat

în

Transport GRATUIT pentru pensionarii din comuna Sântimbru pe mai multe rute ale companiei de transport local STP Alba, din județ: Noi localități s-au alăturat Asociației AIDA-TL Pensionarii din comuna Sântimbru beneficiază de transport gratuit pe mai multe rute ale companiei de transport local STP Alba, din județ după ce noi localități s-au alăturat Asociației AIDA-TL. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea