Rămâi conectat

Actualitate

Contract de 20 de milioane de lei pentru reabilitarea rețelelor de canalizare din Sebeș și Câmpeni

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La sediul APA CTTA din Alba Iulia a avut loc semnarea contractului ”Modernizarea şi reabilitarea sistemului de alimentare cu apă şi de canalizare în aglomerarea Sebeş, modernizarea şi reabilitarea sistemului de canalizare în aglomerarea Cîmpeni”, în prezența directorului firmei, Viorel Lazăr, primarilor municipiului Sebeş – Alexandru Dăncilă, oraşului Cîmpeni – Călin Andreş, comunei Sohodol – Sorin Corcheş şi reprezentantului firmei care va executa lucrările.

Valoarea contractului este de 19.887.829,14 lei (fără TVA) și cuprinde: extindere reţele de distribuţie apă, execuţie conductă de aducţiune apă și extindere reţele de canalizare , la Sebeș, și extindere reţele de canalizare în oraşul Cîmpeni şi comuna Sohodol, termenul de finalizare fiind de 24 de luni de la semnarea contractului.

”Este o idee foarte bună acest proiect. Sper ca într-o lună să înceapă şi lucrările la cealaltă staţie de epurare din Sebeş. Aceste lucrări sunt în primul rând în beneficiul cetăţenilor”, a spus Alexandru Dăncilă, primarul municipiului Sebeș.

„Este cea mai mare investiţie din Câmpeni pentru următorii doi ani. Sigur o să aibă un randament de 100%. Cer firmei care se va ocupa de aceste lucrări, în momentul în care va începe execuţia, ca pentru realizarea ei să fie angajaţi şi oameni din zona Apusenilor”, a declarat la rândul său Călin Andreș, edilul din Câmpeni.

Lucrarea face parte din cadrul unui proiect de anvergură – ”Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în judetul Alba”, care are o valoare totală 102.000.046 euro şi include un contract de furnizare vehicule operaţionale, trei contracte de servicii şi unsprezece contracte de lucrări, fiind cofinanţat prin Programul Operaţional Sectorial de Mediu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea