Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Contestaţii Evaluare Naţională 2013 în judeţul Alba: 7 elevi s-au trezit cu note mai mici la limba română. Vezi notele finale

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

contestatiiÎn judeţul Alba au fost depuse 145 de contestaţii dintre care cele mai multe nemulţumiri au fost  la limba şi literatura română – 105, în timp ce 39 de elevi consideră că meritau mai mult la matematică, iar un singur elev a depus contestaţie la limba maghiară.

La limba română din cele 105 contestaţii depuse, 29 au fost admise, dintre care în urma recorectării, 7 elevi care au contestat notele primite s-au ales cu note mai mici chiar şi cu 0,85 de puncte. În schimb 22 note au crescut, dar nu peste 0,8 puncte faţă de nota iniţială.

La matematică din cele 39 contestaţii depuse,  16 lucrări au fost admise şi toate au crescut, cea mai mare diferenţă faţă de nota iniţială fiind de  un punct.

Singurul elev maghiar care a constetat nota la limba maternă a rămas cu aceeaşi notă, deoarece după recorectare diferenţa faţă de nota iniţială a fost mai mică de 0,5 puncte, contestaţia fiind respinsă.

Rezultatele definitive după contestații pot fi găsite AICI

Lucrările la care s-au depus contestaţii au fost corectate la Şcoala Generală „Vasile Goldiş” din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea