Rămâi conectat

Actualitate

Contestaţii Evaluare Naţională 2013 în judeţul Alba: 145 de elevi sunt nemulţumiţi de rezultatele obţinute

Dragoş Suciu

Publicat

în

contestatiiÎn judeţul Alba au fost depuse ieri, 145 de contestaţii, în intervalul orar 16.00 – 22.00, dintre care cele mai mari nemulţumiri au fost  la limba şi literatura română  105, în timp ce 39 de elevi consideră că meritau mai mult la matematică, iar un singur elev a depus contestaţie la limba maghiară. Lucrările la care s-au depus contestaţii vor fi corectate la Şcoala Generală „Vasile Goldiş” din Alba Iulia, în decursul zilei de astăzi, 30 iunie, şi mâine, 1 iulie, dacă mai este nevoie, conform vicepreşedintelui Comisiei de Evaluare Naţională 2013 din judeţul Alba, Dan Cherecheş.

Centrul judeţean de corectare la Evaluarea Naţională 2013 a fost la Școala Gimnazială „Ion Agârbiceanu” Alba Iulia, Școala Gimnazială Câmpeni, Școala Gimnazială „Ovidiu Hulea” Aiud și Școala Gimnazială „Silviu Cărpinișanu” Sebeș.

În perioada 30 iunie – 2 iulie vor fi soluţionate contestaţiile, iar în 3 iulie vor fi afişate rezultatele finale, notele urmând să conteze la admiterea în liceu. După soluţionarea contestaţiilor elevii de clasa a VIII-a se vor înscrie pe baza mediei obţinute la examen, la liceul preferat. Înscrierea la liceu are loc la sediul unităţii şcolare absolvite de către elevi şi se va face prin completarea fişei de admitere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea