Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Consiliul Județean pune la bătaie 1 milion de euro pentru întreținerea drmurilor pe timp de iarnă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Județean Alba a lansat licitația publică privind întreținerea curentă pe timp de iarnă a drumurilor județene, în perioada 2017 – 2018. Documentația a fost publicată pe SEAP în 13 septembrie, iar depunerea ofertelor se poate face până în 16 octombrie, ora 16.00.

Valoarea estimată a contractului este de 4.630.767,50 lei, fără TVA, respectiv circa 1 milion de euro. Procedura se derulează pe două loturi. Unul se referă la zona de de șes a județului cuprinzând drumurile județene concentrate în jurul municipiilor și orașelor Alba Iulia, Aiud, Blaj, Sebeș, Cugir, cu o rețea în lungime de 808,183 km. Al doilea lot cuprinde zona de munte a județului, din jurul orașului Cîmpeni cu o rețea de 153,812 km.

Operatorii economici participanți la procedura trebuie să prezinte o listă a principalelor servicii similare prestate în ultimii 3 ani a căror valoare cumulată este de minim 3.000.000 lei pentru lotul 1 și minim 1.000.000 lei pentru lotul 2, ambele sume fiind fără TVA. Prin servicii similare se înțeleg servicii de întreținere curentă de iarnă pe drumuri publice. Ofertanții trebuie să prezinte documente din care să rezulte o dotare minimă cu utilaje care să asigure derularea în condiții optime a serviciului. De asemenea, firmele interesate trebuie să dețină 4 baze de deszăpezire în zona aferentă lotului 1, la Alba Iulia, Sebeș, Aiud și Blaj, respectiv una în zona lotului 2, la Cîmpeni.

Astfel de baze sunt deținute în prezent doar de către societatea ”Drumuri și Poduri Locale Alba” SA, ce aparține Consiliului Județean. Ofertantul câștigător va fi desemnat cel care propune prețul cel mai scăzut. Oferta financiară va cuprinde tarife pentru serviciile de combatere a poleiului, curățarea zăpezii, revizia drumurilor, așteptarea în bază și semnalizarea rutieră pe timp de iarnă. Durata contractului va fi de 4 luni de la data semnării documentelor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea