Rămâi conectat

Politică Administrație

Consiliul județean îi convoacă la discuții pe reprezentanții asociațiilor producătorilor agricoli din Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 9 ianuarie, de la ora 9.00, în sala Mihai Viteazul a Consiliului Județean Alba va avea loc o întâlnire de lucru cu reprezentanții asociațiilor profesionale de fermieri din județul Alba.

Au fost invitați să participe reprezentanții Asociației Județene a crescătorilor de bovine Alba, Asociației Crescătorilor de Ovine din județul Alba, ai filialei județene Alba a Asociației „Amicii Rozelor” din România, cei ai Asociației județene a cultivatorilor de cereale și plante tehnice, reprezentanții Asociației producătorilor de produse tradiționale și ecologice Alba-Transilvania, ai Asociației Copard, ai Asociației Franco-Române de dezvoltare agricolă „Alba AFRODA”, ai Asociației „Țara Vinului”, precum și reprezentanții Camerei Agricole Județene Alba.

„Am convocat această întâlnire, la început de an, pentru a discuta cu reprezentanții agricultorilor din Alba despre modul în care Consiliul Județean Alba se implică în sprijinirea lor și în dezvoltarea rurală a județului Alba.

Având în vedere și discuțiile din ultima perioadă privind descentralizarea, vrem să știm, direct de la agricultori, ce își doresc ei de la Direcția Agricolă, de la Camera Agricolă și de la Consiliul Județean. Folosind și discuțiile pe care   le-am avut anul trecut cu domnul Dacian Cioloș, Comisarul European pentru Agricultură, vrem să stabilim un mod eficient de lucru și un calendar de acțiuni.

Vom mai avea și alte întâlniri cu agricultorii, în perioada următoare.” – a declarat domnul Ion Dumitrel, Președintele Consiliului Județean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea