Rămâi conectat

Ştirea zilei

Consilierul local al municipiului Alba Iulia Iulian Bunea, numit consilier al senatorului Daniel Breaz

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierul local al municipiului Alba Iulia Iulian Bunea (29 de ani), unul dintre ”lupii tineri” ai PSD Alba, a fost numit consilier al senatorului Daniel Breaz, despre care a spus că este ”un foarte bun profesionist și un model pentru generația tânără”.

Iulian Bunea001”Sunt onorat să fiu consilierul domnului senator Daniel Breaz, un om de o valoare incontestabilă cu recunoștere internațională, un om de la care am învățat foarte multe, un model de viață pentru generația tânără, un foarte bun profesionist, omul alături de care voi susține multe inițiative legislative în diferite domenii”, a spus Iulia Bunea, contactat de ziarulunirea.ro.

El a adăugat că va lucra la biroul din Alba Iulia al senatorului Daniel Breaz și va prelua problemele cetățenilor din campania electorală.

”Vom organiza și întâlniri de lucu cu cetățenii, reprezentanți și experți din diverse domenii de activitate pentru a gestiona mai bine problemele cu care aceștia se confruntă”, a mai spus Bunea, care a fost unul dintre oamenii de bază ai senatorului în campania electorală.

Iulian Bunea este la primul mandat de consilier local în Alba Iulia, fiind ales în iunie 2016 pe lista social-democraților. El a inițiat, alături de colegii săi, mai multe proiecte de hotărâre, între care transmiterea live a ședințelor CL Alba Iulia și introducerea votului electronic, ambele fiind respinse.

Iulian Bunea este absolvent a Facultății de Informatică din cadrul Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, iar, în ultima perioadă, a lucrat în implementarea și coordonarea proiectelor cu finanțare europeană. El a urmat cursuri de specializare în achiziții publice, formare, antreprenoriat și manager de proiecte, fiind absolvent al unui masterat în rectorul-daniel-breazSistem Informațional Contabil în Asistența Deciziilor Manageriale, din cadrul UAB.

Daniel Breaz a obținut singurul mandat de senator de pe lista PSD Alba în urma alegerilor parlamentare din 11 decembrie.

PNL a obținut în județul Alba patru mandate de deputat, dintre care trei la redistribuiri, iar PSD a obținut un singur mandat de deputat, deși diferența dintre cele două formațiuni este doar de 1.680 de voturi (1,38 de procente) în vreme ce la Senat fiecare formațiune a obținut câte un mandat, aici diferența fiind de doar 59 de voturi (0,05 procente)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea