// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Consilierul județean PMP, Traian Ursaleș: “PSD-ul a dat cu o mână la bugetari și a luat cu 2 mâini de la toată lumea”

Consilierul Județean PMP, Traian Nicolae Ursaleș, se arată foarte nemulțumit de politica PSD-ului de a obliga pe toată lumea, inclusiv pe cei cu venituri foarte mici, să-și achite contribuțiile de sănătate în sumă de 190 lei/ lună.

“Este imposibil si in acelasi timp imoral si inuman sa pui un om sa plateasca asigurari de sanatate de 190 lei/ luna, indiferent ce venit ar avea, daca venitul este sub venitul minim garantat. Lumea trebuie sa stie ca de la 1 ianuarie 2018, o persoana (ca PFA, sau sub forma unor colaborari), care obtine un venit de 50 lei/ luna, nu mai poate fi co-asigurat, dar nici nu mai poate platit procent din venitul obtinut. Conform noii legi date de Guvernul PSD – ALDE, orice om care are un venit cat de mic ar fi el (chiar si de 50 lei/ luna), este obligat sa plateasca 190 lei / luna , la Casa de Sanatate. De unde sa dea omul 190 de lei, daca el incaseaza 50 de lei/ luna? Vad ca acest Guvern, dupa ce a marit nejustificat salariile bugetarilor, nu mai are bani si incepe sa ia de la saraci, pentru a putea platii bugetarii. In ce tara traim? Fac un apel public la cei 7 parlamentari de Alba, sa initieze de urgenta un proiect de hotarare prin care sa se revina la plata contributiilor de sanatate ca procent din suma incasata, deoarece altfel multi romani vor fi condamnati la moarte, pentru ca nu au de unde plati aceasta suma de 190 lei/ luna, pentru a fi asigurati.”, a declarat Traian Nicolae Ursaleș.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419