Consilierul județean PMP, Traian Nicolae Ursaleș: începând cu data de 1 februarie 2018, la nivelul județului Alba a renăscut USL-ul

La sedinta de aprobare a Bugetului Judetului Alba, din data de 1 februarie 2018, consilierul judetean PMP, Traian Nicolae Ursales a avut o serie de amendamente cu privire la proiectul de hotarare privind aprobarea Bugetului pe anul 2018, amendamente care aveau menirea de a creste procentul sumei de bani de la sectiunea dezvoltare de la 26 %, la cca. 38%.

Propunerea a fost foarte pertinenta, mai ales ca a propus a se folosi toti banii din exedentul bugetar de la nivelul datei de 31 decembrie 2017, la dezvoltare, asa cum spune Legea Finantelor publice. Era vorba despre o suma de 50 miliarde lei vechi, care erau propusi a fi repartizati la reabilitarea si modernizarea drumurilor judetene. Cu toate ca amendamentele consilierului Ursales, erau in favoarea nevoilor cetatenilor judetului Alba, proiectul de hotarare a trecut, in forma initiala,  prin votul noii majoritati PNL-PSD. Vadit suparat, ca nu si-a putut impune amendamentele, la sfarsitul sedintei consilierul popular a declarat: “nu pot decat sa constat cu stupoare, ca astazi, 1 februarie 2018, la nivelul judetului Alba, a renascut USL-ul, iar in Consiliul Judetean Alba este o larga majoritate formata din noua coalitie USL (PNL si PSD), si uite ca, astfel primarii PSD din judet, au primit bani mai multi decat primarii PNL, care au luptat pentru ca PNL- ul sa conduca in continuare judetul Alba”.

Trist, dar adevarat!. Se pare ca la nivelul Consiliului Judetean Alba, Traian Nicolae Ursales, este singurul consilier judetean, care mai spune lucrurilor pe nume si mai face opozitie.

Comunicat de presă, Traian Ursaleș

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Ionel 5 februarie 2018 at 21:26

Se vede încă odată că Ursales este bărbat adevărat și nu se da cum bate vântul. Dar oare pe toți i a cumpărat Dumitrel? De ce doar Ursales face opoziție în Consiliul județean? Rușine consilierilor PSD și alde că v ați vândut la Dumitrel. Bravo Ursales ! Tine-o tot așa!

crestinu` si....nu prea 6 februarie 2018 at 10:13

Acuma…. de ce te rascocolesti ? Pt ca nu s-a „aprobat” ce-ai vrut tu, ori ca „altii” au primit ceva bani, iar „ai tai” – nu ?! Haaaa…???

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...