Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Consilierul județean PMP, Traian Nicolae Ursaleș: începând cu data de 1 februarie 2018, la nivelul județului Alba a renăscut USL-ul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La sedinta de aprobare a Bugetului Judetului Alba, din data de 1 februarie 2018, consilierul judetean PMP, Traian Nicolae Ursales a avut o serie de amendamente cu privire la proiectul de hotarare privind aprobarea Bugetului pe anul 2018, amendamente care aveau menirea de a creste procentul sumei de bani de la sectiunea dezvoltare de la 26 %, la cca. 38%.

Propunerea a fost foarte pertinenta, mai ales ca a propus a se folosi toti banii din exedentul bugetar de la nivelul datei de 31 decembrie 2017, la dezvoltare, asa cum spune Legea Finantelor publice. Era vorba despre o suma de 50 miliarde lei vechi, care erau propusi a fi repartizati la reabilitarea si modernizarea drumurilor judetene. Cu toate ca amendamentele consilierului Ursales, erau in favoarea nevoilor cetatenilor judetului Alba, proiectul de hotarare a trecut, in forma initiala,  prin votul noii majoritati PNL-PSD. Vadit suparat, ca nu si-a putut impune amendamentele, la sfarsitul sedintei consilierul popular a declarat: “nu pot decat sa constat cu stupoare, ca astazi, 1 februarie 2018, la nivelul judetului Alba, a renascut USL-ul, iar in Consiliul Judetean Alba este o larga majoritate formata din noua coalitie USL (PNL si PSD), si uite ca, astfel primarii PSD din judet, au primit bani mai multi decat primarii PNL, care au luptat pentru ca PNL- ul sa conduca in continuare judetul Alba”.

Trist, dar adevarat!. Se pare ca la nivelul Consiliului Judetean Alba, Traian Nicolae Ursales, este singurul consilier judetean, care mai spune lucrurilor pe nume si mai face opozitie.

Comunicat de presă, Traian Ursaleș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea