Rămâi conectat

Politică Administrație

Consilierii PSD Alba Iulia: Cadoul PDL pentru locuitorii din judeţul Alba – Gunoi la preţuri exorbitante!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Începând de luni ne confruntăm la nivelul municipiului şi nu numai cu o criză fără precedent în ce priveste salubrizarea dupa ce depozitul ecologic de la Cristian nu mai primeste gunoiul din Judetul Alba. In acest context ne asteptăm la creşteri masive a preţului pe care cetătenii municipiului îl vor plăti pentru gunoi, plătind astfel lipsa de viziune şi preocupare a conducerii judetului şi a municipiului pentru nevoile reale ale populaţiei.

consilieri PSD01

Vom plati multă vreme de acum încolo, aceste greşeli, care ne afecteză direct şi vom avea în curând unele dintre cele mai mari tarife din ţară la salubrizare, de aceea, joi, 29.10.2015, participăm la un amplu miting de protest şi îi invităm alături de noi pe toti cei care îşi doresc o administraţie locală care să aibă în centru nevoile oamenilor şi nu interesele de partid.

Vom protesta împotriva creşterii nejustificate a preţului la gunoi şi a celor responsabili pentru amânarea începerii  lucrărilor la groapa ecologică de la Galda de Jos.  În anul 2016 vom avea un preţ record pentru serviciile de salubrizare întrucât  depozitul de la Galda de Jos nu va putea fi dat în folosinţă mai repede de mijlocul anului 2017.

Chemăm alături de noi toti cetăţenii preocupati de soarta acestui municipiu, şi care nu mai vor să platească din propriul buzunar greşelile administrative ale liderilor PDL.

Celor responsabili de acestă situaţie le adresăm căteva întrebări la care aşteptăm cu interes răspuns:

De ce a tergiversat Ion Dumitrel şi Consiliul Judeţean 3 ANI începerea lucrărilor la noua groapa ecologică?

Cine raspunde pentru faptul că locuitorii judeţului pe lângă faptul că au plătit un preţ dublu sau chiar triplu pentru salubrizare în ultimele luni ajung acum în situaţia de a trăi îngropaţi în gunoaie?

Cu cât vor creşte preţurile la gunoi în următoarea perioadă?

De ce să mai acceptăm o administraţie locală şi judeteană ineficientă care în ultimii ani au executat multiple investiţii fără o utilitate clară, cum ar fi skatepark-ul în detrimentul investiţiilor în infrastructura oraşului şi parcarea din centru ce stă neutilizată sau o multitudine de spectacole care costă anual sute de mii de euro şi multe altele, ignorând astfel nevoile concrete ale cetăţenilor ce plătesc taxe şi impozite?

De ce la nivelul Primariei Municipiului Alba Iulia nu s-au luat măsuri concrete pentru evitarea acestei situaţii de criză având în vedere că se ştia încă din anul 2005 faptul că groapa de gunoi de la Paraul Iovului se va închide anul acesta?

Joi, 29.10.2015 începând cu ora 9,00 vă aşteptăm în faţa Primariei municipiului Alba Iulia, şi ulterior a  Consiliului Judeţean pentru a protesta împotriva celor responsabili de această criză .

Consilierii locali ai PSD: Jidveian Ovidiu, Zdrînc Daniel, Clepan Horatiu, Medrea Bogdan, Crişan Vasile


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea