Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Concurs la Institutul Național al Magistraturii: Toți candidații din Alba au trecut de a doua probă. Vezi rezultatele.

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Institutul Național al Magistraturii a anunțat rezultatele obținute de catre candidații înscriși la Concursul de admitere la INM și la Concursul de admitere în magistratură, la cea de-a doua proba de concurs – verificarea raționamentului logic. Toți candidații din Alba au promovat examenul, obținând între 31 și 79 de puncte.

Iată rezultatele:

*Admitere în magistratură: Filimon Elena Adriana – 60 de puncte; Savu Ana Maria – 60; Hăbean Maria Gabriela 57; Cristea Maria – 31.

*Admitere la Institutul Național al Magistraturii: Căbulea Adrian Ioan – 79 de puncte; Cîmpean Ioana Maria – 78; Mara George Marius – 75; Corcheș Cristiana Flavia – 67; Lazea Andra Georgeta – 67; Lazea Dorel Ioan – 67; Popa Ioana – 61; Abrudan Simona Mariana – 60.

Contestaţiile se depun la Institutul Naţional al Magistraturii în termen de 3 zile de la data publicării rezultatelor pe paginile de internet ale Consiliului Superior al Magistraturii şi Institutului Naţional al Magistraturii, la numerele de fax 021.3110234, 021.4076267 sau 021.4076258.

Testul de verificare a raţionamentului logic din cadrul celei de a doua etape a concursurilor cuprinde 100 de întrebări la care se punctează răspunsurile şi 20 de întrebări supuse pretestării în condiţii de concurs, întrebările suplimentare sunt prestabilite, nu sunt evidenţiate ca fiind supuse pretestării, iar răspunsurile la aceste întrebări nu se punctează. Baremul publicat nu include răspunsurile la întrebările suplimentare. Pentru întrebările al căror răspuns se punctează, fiecare răspuns corect valorează 0,1 puncte.

Pentru a fi declarat admis la concurs, candidatul trebuie să răspundă corect la minimum 30 de întrebări dintre cele 100 de întrebări ale căror răspunsuri se punctează.

Concursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii se organizează pentru ocuparea unui număr de 200 locuri de auditori de justiţie. Dintre acestea 100 sunt alocate pentru ocuparea funcţiei de judecător şi 100 pentru ocuparea funcţiei de procuror. La finalizarea primului an de studii auditorii de justiţie vor opta, în ordinea mediilor şi în raport cu numărul posturilor, pentru funcţia de judecător sau procuror. După primele două probe au rămas în concurs 387 din cei 3.634 de candidați înscriși.

Concursul de admitere în magistratură se organizează pentru ocuparea unui număr de 50 de posturi de judecător la judecătorii și 50 de posturi de procuror la parchetele de pe lângă judecătorii. După primele probe au rămas în concurs 119 din cei 1.324 de candidați înscriși.

Conform calendarelor de concurs ultima etapă – interviul, se desfășoară între 22 – 30 septembrie, urmând ca rezultatele să fie afișate în jurul datei de 2 octombrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

15 aprilie: Ziua Mondială a Artei. Celebrarea recunoștinței față de contribuția artiștilor la îmbogățirea culturii și spiritualității universale

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 15 aprilie, anual, este celebrată Ziua Mondială a Artei, ca recunoștință față de contribuția oamenilor de artă la îmbogățirea culturii și spiritualității universale. Data a fost aleasă în memoria pictorului, sculptorului, arhitectului, inventatorului şi umanistului italian Leonardo da Vinci (15 aprilie 1452 – 2 mai 1519), considerat un simbol al liberei exprimări, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea