Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Concert caritabil la Alba Iulia, pentru o fată diagnosticată cu cancer: Două trupe locale de tineri au strâns bani pentru cazul tinerei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Concert caritabil la Alba Iulia, pentru o fată diagnosticată cu cancer: Două trupe locale de tineri au strâns bani pentru cazul tinerei

Concertul caritabil de Halloween două trupe locale, OVERBURN & HARMONIAC, a fost organizat cu sprijinul asociației LEO Alba Iulia Fortress.

În weekend a avut loc un concert tematic de Halloween în Hideout, la spațiile Ryma, unde au prestat două dintre cele mai cunoscute trupe locale de rock: Overburn și Harmoniac.

Publicul a donat cărți la intrare pentru a contribui la campania caritabilă a asociației LEO, prin care țintesc să adune o întreagă bibliotecă. De asemenea, la localul Hideout, oamenii au mai avut posibilitatea să doneze bani pentru a susține cazul unei fete bolnave de cancer.

Seara a început cu trupa Harmoniac, care a interpretat un setlist de melodii originale și cover-uri la piese populare, urmând mai apoi și prestația formației Overburn, care au încheiat seara cu un setlist de metal plin de energie.

„Am deschis concertul cu prima noastră piesă lansată „Night of Horror”, așa am antrenat publicul pentru energia pieselor ce au urmat.

De fiecare dată când reușim să cântăm acasă e un sentiment reconfortant, fiind înconjurați de prieteni și oamenii care ne cunosc cel mai bine. Ne face deosebită plăcere să lucrăm cu organizații locale și să influențăm prin intermediul divertismentului tineretul să participe la activități caritabile. Am fost plăcut surprinși să vedem că publicul care ne-a văzut în alte orașe au venit să ne revadă și să contribuie și ei la acțiunea caritabilă.” spune Brândușa Brumbea, solista trupei Overburn.

„Camera a fost plină de energie, publicul a fost tot timpul conectat pe aceeași frecvență cu noi, energia pe care au dat-o ne-a făcut și pe noi, cei de pe scenă să dăm tot ce putem. Organizarea, sunetul, luminile, oamenii, toate decorațiunile de Halloween au contribuit la un vibe genial. Concertul cu tematică de Halloween organizat de asociația LEO a avut un scop caritabil și a strâns donații financiare și cărți.” declară David Băcanu, solistul formației Harmoniac.

La eveniment s-au strâns aproximativ 3000 de lei și în jur de 60 de cărți. Cărțile vor fi păstrate și folosite de voluntarii LEO pentru a strânge o bibliotecă prin mai multe campanii viitoare.

Pentru a contribui la campaniile caritabile, puteți să contactați organizația LEO (cărți) sau localul HIDEOUT (sprijin financiar pentru fata bolnavă de cancer).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea