Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă: USR Crăciunelu de Jos și-a desemnat candidatul la Primăria Crăciunelu de Jos pentru alegerile ce vor avea loc în iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

USR Crăciunelu de Jos și-a desemnat candidatul la Primăria Crăciunelu de Jos pentru alegerile ce vor avea loc în iunie 2024.

USR deschide un nou capitol al angajamentului său pentru dezvoltarea locală. În cadrul Adunării Generale a Filialei locale USR Crăciunelu de Jos, membrii filialei și-au exprimat alegerea clară și unitară, de a-l desemna pentru funcția de candidat la Primăriei comunei Crăciunelu de Jos, pe președintele filialei, Claudiu-Lucian Oltean.

Cetățean veritabil al comunei, acesta s-a născut, a crescut și s-a stabilit în această comună, purtând cu mândrie înțelepciunea acestor locuri. Licențiat în domeniul ingineriei electrice, absolvind Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, acesta dispune de o vastă experiență în domeniul construcțiilor, dar mai ales al instalațiilor. Cunoaște fiecare uliță, cunoaște problemele sătenilor și a putut observa, pe parcursul anilor, cum au evoluat lucrurile. Claudiu a modelat peisajul construcțiilor locale nu doar cu mâinile sale, ci și cu o viziune clară pentru un viitor sustenabil și sigur.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Experiența sa dincolo de granițele țării i-a întărit convingerea că dezvoltarea comunei poate să meargă mână în mână cu tradiția, dar și cu cea mai avansată practică administrativă. Întors acasă, el a văzut necesitatea unei schimbări autentice, pentru a aduce Crăciunelu de Jos în pas cu vremurile, fără a pierde din vedere sufletul comunității.

Claudiu Oltean este de profesie inginer și antreprenor și înțelege cât de important este ca în orice instituție să existe un management sănătos. „Tocmai din acest motiv, al experienței mele în acest domeniu, vine această candidatură, văzând multe lucruri realizate doar de dragul de a fi făcute, fără a avea vreo legătură unele cu altele, ba mai mult, unele dintre ele realizate foarte prost din punct de vedere tehnic. Dețin o firmă PFA de instalații electrice, iar în acest domeniu “las că merge și așa“ nu există, pentru că doar odată poți face această greșeală. Avantajul meu la alegerile din 9 iunie este faptul că am o echipă formată din consilieri Tineri, toți cu experiențe în domenii diferite și cel mai important, toți vor să aducă un plus de valoare acestei comunități!”

USR ALBA îi susține cu tot entuziasmul pe colegii din Filiala locală Crăciunelu de Jos. Suntem convinși că cetățenii vor fi arbitrul perfect pentru a indica necesitatea unei schimbări, a unui management de calitate și a unei modernizări în adevăratul sens al cuvântului! Împreună, vom scrie o nouă pagină de istorie în care fiecare voce contează și fiecare zi va aduce comunei un plus de valoare.

Mult succes, Claudiu-Lucian Oltean!
Mult succes, USR Crăciunelu de Jos!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea