Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Alba Iulia și-a ales o nouă conducere. Bogdan Dogar este noul președinte al organizației locale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comunicat de presă | USR Alba Iulia și-a ales o nouă conducere. Bogdan Dogar este noul președinte al organizației locale

Membrii USR Alba Iulia și-au ales o nouă conducere, în funcția de președinte fiind votat Bogdan Dogar, antreprenor și expert în accesarea fondurilor europene.

Adunarea Generală a Uniunii Salvați România a ales prin vot noul președinte, vicepreședinții și membrii biroului politic local. În urma scrutinului, în funcția de președinte a fost ales Bogdan Dogar, iar vicepreședinți Andreea Cordon, vicepreședinte în cadrul Biroului Național de Tineret al USR, și Ionuț Horșa, IT-ist, consilier local în Alba Iulia și membru fondator al USR. Bogdan Dogar are 39 de ani, este de profesie economist, fiind antreprenor și expert în accesarea fondurilor europene.

Noul Birou Politic Local al USR Alba Iulia va fi format din Cosmina Mariș, inspector în cadrul Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane Alba Iulia, Nicolae Alexandru Dan Dumitru, antreprenor și consilier local în Alba Iulia, Nicu Avram Pocris, IT-ist și antreprenor, Ovidiu Bujor, IT-ist.

Noua conducere a USR Alba Iulia a primit ca obiective la preluarea mandatului pregătirea alegerilor din acest an, identificarea și selectarea potențialilor candidați pentru alegerile locale, realizarea unui program de guvernare locală, pornind de la „Manifestul pentru Alba Iulia”. De asemenea, noua conducere a USR Alba Iulia își propune să aibă o comunicare activă cu cetățenii pentru a identifica problemele reale ale comunității și pentru a găsi soluțiile de rezolvare a acestora.

„USR Alba Iulia are o nouă conducere și am încredere că va restarta activitatea politică la nivel local. Este momentul în care ne asumăm împreună eșecul pe care l-am avut cu Gabriel Pleșa, care, deși a câștigat Primăria Alba Iulia, a înșelat, atât încrederea colegilor săi, cât și încrederea și așteptările albaiulienilor. Din păcate, actualul primar a uitat într-un sertar „Manifestul pentru Alba Iulia”, un program simplu și care putea reforma administrația locală din Alba Iulia.

Ne cerem scuze albaiulienilor pentru că, la fel ca și ei am fost amăgiți, iar, după trei ani, noua administrație este de fapt tot cea veche, cu aceleași metehne și cu mai multe interese. Nu avem însă voie să renunțăm și trebuie să reconstruim împreună o alternativă locală pentru a reda cu adevărat Alba Iulia albaiulienilor. La nivel național și local, USR rămâne alternativa la PNL și PSD în 2024, motiv pentru care am format Alianța „Dreapta Unită”, alături de PMP și Forța Dreptei. România are nevoie de o alternativă reală, reformistă și proeuropeană.”, a declarat Beniamin Todosiu, președintele USR Alba.

„Alba Iulia are nevoie de schimbarea promisă în 2020. Atunci, am câștigat alegerile cu promisiunea că vom implementa „Manifestul pentru Alba Iulia”, un program care cuprinde dorințele și așteptările albaiulienilor. În fața cetățenilor din Alba Iulia, USR are o datorie morală de a continua lupta și de a oferi o alternativă reală pentru Primăria Alba Iulia, astfel încât să câștige alegerile și să implementeze o administrație locală eficientă, performantă și în slujba cetățenilor, nu a grupurilor de interese”, a declarat noul președinte al USR Alba Iulia, Bogdan Dogar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Berghin a scos la licitație pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice schimbarea imobilului școlii din localitatea Henig în capelă și centru de cateheză. Licitația are o valoare de peste 1,1 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea