Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Comunicat de presă | Partidul Mișcarea Populară a demarat în forță activitatea de revigorare a acțiiunilor sale

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Partidul Mișcarea Populară a demarat în forță activitatea de revigorare a acțiiunilor sale

Cea mai impotantă forță a partidului, aleșii locali au fost convocați sâmbătă 29.10.2022 la Palatul Parlamentului pentru a-și alege structura de conducere în cadrul Ligii Aleșilor Locali.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

PMP este o structură politică matură care este conștientă de faptul că oamenii noștri care conduc destinele unor localități: primari de orașe , municipii și commune, membrii noștri de partid care sunt parte la decizie în cadrul administațiilor locale, consilierii locali și județeni, reprezintă forța partidului.

Suntem a treia forță politică la nivel national, raportat la numărul aleșilor locali, având 50 de primari, 67 de consilieri județeni, 2137 consilieri locali, fapt care ne obligă să fim pregătiți în orice moment pentru a acționa în folosul comunitățior pe care le reprezentăm.

La evenimentul organizat de Partiul Mișcarea Populară a fost stabilită o normă de reprezentare pentru fiecare filială județeană, PMP Alba participând cu un număr de 36 delegați cu drept de vot și 17 invitați, președinți de organizații și simpatizanți , fiind una din filialele cel mai bine reprezentate.

Suntem onorați că unul din colegii noștri, domnul Nicoară Gheorghe viceprimarul comunei Săsciori a fost ales în structura națională de conducere LAL PMP, ocupând funcția de secretar executiv.

Un eveniment reușit care a pus borna de plecare pentru un nou început , PMP este pregătit pentru a reveni o voce puternică a opoziției politice în România o alternativă la actuala guvernare PSD-PNL.

Suntem deschiși dialogului cu forțe politice, democratice din țara noastră este importantă o coagulare a tuturor structurilor politice care cred într-o democrație sănătoasă în care doresc să se alăture princiipilor noastre consevatoare, creștin democrate. În acest sens la invitația noastră au fost prezenți , doi dintre liderii politici din opziție , domnul Victor Orban- Forța Dreptei și domnul Cătălin Drulă -USR.

Prezența domniilor lor ca răspuns al mesajului nostru de concretizare a unui pol conservatot de dreapta, un prim pas în această direcție. Un eveniment reușit, un eveniment reușit și care pune bazele unei colaborări între aleșii nostril locali și bineînțeles pregătește din punct de vedere organizatoric PMP pentru anul electoral 2024.

În ceea ce privește Filiala PMP Alba am demarat acțiuni de cosolidare a structurilor din teritoriu și pregătim cu responsabilitate acțiunile care vor urma în anul preelectoral 2023. Am rămas în picioare când mulți au vrut să ne doboare, suntem pregătiți, avem determinare și curaj și ce este mai important avem oameni bine pregătiți pentru a fi în slujba comunităților.

Ceea ce nu te omoară te face mai puternic este o vorbă din popor care pentru noi este de actualitate, suntem tot mai mulți și mai puternici.

Vă așteptăm să fiți alaturi de noi, alaturi de proiectul politic PMP.

Președintele PMP Alba

Clement Negruț


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită Sâmbătă seară, Lumina Sfântă a ajuns de la Ierusalim la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, după ce a fost preluată de pe aeroportul din Sibiu de către o delegație a Arhiepiscopiei Ortodoxe din Alba Iulia. În noaptea de 4 spre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea