Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Comunicat de presă – Încheiere proiect „Dezvoltarea durabilă a firmei SC LINPET INVEST SRL”

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comunicat de presă

Data: 22.11.2018

Încheiere proiect „Dezvoltarea durabilă a firmei SC LINPET INVEST SRL”

LINPET INVEST SRL, cu sediul în în Localitatea Abrud, Oraş Abrud, Strada Fagilor, Nr. 2, Județul Alba, anunţă încheierea proiectului „Dezvoltarea durabilă a firmei SC LINPET INVEST SRL” cod SMIS 105347, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene în calitate de Autoritate de Management a Programului Operațional Regional 2014-2020 şi Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

Perioada de implementare a proiectului  este de 27 de luni, respectiv între data 01.09.2016 şi data 30.11.2018.

Valoarea totală a proiectului este de 1.345.791,72 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 892.008,45 lei (valoarea nerambursabilă acordată din FEDR fiind de 758,207,18 lei, iar valoarea nerambursabilă acordată de la bugetul național fiind de 133.801,27 lei).

Proiectul s-a implementat în Oraş Abrud, Strada LT ANCA VIRGIL, CF Nr. 73131, Nr. TOP 5653/1/4 si 5653/1/5, Judeţul Alba.

Obiectivul proiectului a constat în dezvoltarea serviciilor prestate și creșterea competitivității economice a firmei, prin achiziția unui utilaj de înaltă performanță utilizat în lucrările de construcții de drumuri și prin creșterea forței de muncă prin angajarea a cinci persoane, în contextul actual al dezvoltării durabile și în acord cu tendințele europene.

Proiectul implementat de către LINPET INVEST SRL are următoarele rezultate: achiziţia de utilaje şi echipamente (un excavator şi un set compus din două panouri fotovoltaice), achiziţia de servicii de consultanţă şi informare şi publicitate, precum şi crearea de 5 noi locuri de muncă.

Astfel, proiectul implementat are impact la nivel local/regional cum ar fi: crearea oportunităţilor de noi locuri de muncă prin achiziţiile făcute; dezvoltarea durabilă a zonei; atragerea de investitori străini într-o zonă deficitară din acest punct de vedere; implementarea tehnologiilor competitive pentru o inginerie nouă în domeniul construcţiilor de drumuri şi autostrăzi; asigură pe termen lung o creştere economică durabilă din punct de vedere al mediului – toate fiind posibile prin utilizarea unui utilaj performant precum cel pe care l-am achiziţionat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea