Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Deputatul PSD de Alba, Tuhuț Radu-Marcel: Cultivatori din Alba, beneficiari ai Programului ”Tomata” – susținut de PSD!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PSD de Alba, Tuhuț Radu-Marcel: Cultivatori din Alba, beneficiari ai Programului ”Tomata” – susținut de PSD!

PSD sprijină fermierii români și agricultura românească! Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a primit, de la Direcția Agricolă, primele deconturi ale cultivatorilor din județul Alba în vederea efectuării plăților în cadrul Programului Tomata.

Mă bucur că producția de roșii din județul Alba primește ajutor guvernamental, iar cultivatorii beneficiază de aceste programe de sprijin.

Programul ”Tomata” și de susținere a producției de legume în spații protejate are alocat un buget de 225 milioane de lei în anul 2022.

Programul este împărțit în două cicluri de producție, iar tomatele pot fi cultivate în ambele cicluri. Valoarea sprijinului este de 4000 euro/beneficiar pentru producțiile de tomate. Producțiile minime necesare trebuie să fie de 3.000 de kilograme pe 1.000 de metri pătrați.

Termenul pentru depunerea documentelor justificative pentru ciclul I de producție este 30 august inclusiv.

Îi îndemn pe cultivatori să apeleze la Direcția pentru Agricultură Județeană Alba în cazul în care au nelămuriri ori doresc sprijin și îndrumare pentru a beneficia de programele de sprijin pentru producția de legume.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea