Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă| Deputatul PSD de Alba, Radu Tuhuț: Strigătul moților nu rămâne fără ecou! În Săptămâna Mare am dat voce patimilor locuitorilor din Apuseni!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PSD de Alba, Radu Tuhuț: Strigătul moților nu rămâne fără ecou! În Săptămâna Mare am dat voce patimilor locuitorilor din Apuseni!

În Miercurea Mare am depus o declarație politică, în Parlamentul României, privind patimile moților, în speranța că Direcția Regională Cluj din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, în administrarea căreia se află drumurile naționale din Apuseni, va acționa în consecință.

De altfel, am transmis mai multe solicitări și am depus mai multe sesizări oficiale către CNAIR pentru modernizarea, reabilitarea sau repararea, în funcție de caz, a DN 74, DN 74 A și DN 75 – Turda, Câmpeni, Ștei.

Am reamintit, astăzi, colegilor parlamentari și factorilor decidenți, prin intermediul unei declarații politice, că drumul național dintre Abrud și Câmpeni a fost serios avariat în urma inundațiilor din vara anului trecut. Din păcate, în ciuda numeroaselor solicitări pe care le-am făcut, acesta a rămas în aceeași stare necorespunzătoare.

Iau în calcul inițierea unui proiect de lege care să prevadă începerea lucrărilor de reparații a oricărui bun public, în regim de urgență, respectiv maximul 30 de zile, dacă acesta a fost avariat în urma unor calamități naționale. Nu se poate ca oamenii să aștepte aproape 1 an până la îndepărtarea efectelor generate de revărsarea apelor!

Acum există și speranțe reale! După accederea Partidului Social Democrat în guvern și după instalarea unei noi conduceri la ministerul Transporturilor, lucrurile au început să se pună în mișcare. Viceprim-ministrul Sorin Grindeanu a redus la minim orice termen de execuție a lucrărilor de întreținere și reabilitare a drumurilor. Acest fapt ce ne dă încredere că, în sfârșit, drumurile din Apuseni vor fi modernizate așa cum ne dorim!

În final, doresc să transmit tuturor locuitorilor județului Alba liniște, pace și credință în Săptămâna Mare, respectiv bucurie, belșug și speranță, în zilele sfinte care vor urma!

Deputat PSD de Alba,

Radu TUHUT


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea