Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă | Claudiu RĂCUCI senator PNL: Administrațiile publice conduse de PNL au făcut din județul Alba un campion al investițiilor făcute din fonduri europene

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comunicat de presă | Claudiu RĂCUCI senator PNL: Administrațiile publice conduse de PNL au făcut din județul Alba un campion al investițiilor făcute din fonduri europene

Senatorul PNL de Alba Claudiu RĂCUCI este convins că munca depusă în ultimii ani de președintele Consiliului Județean, Ion Dumitrel, și de cei mai mulți primari liberali din județ este răsplătită, făcând din Alba unul dintre județele cele mai atractive pentru investiții străine, având un șomaj mult mai mic decât media națională și printre cele mai competitive companii românești: ”Recunosc faptul că mă simt mândru atunci când județul meu, Alba, este dat drept exemplu de performanță în administrație, iar acest lucru a fost posibil grație muncii lui Ion Dumitrel, primarilor și parlamentarilor liberali din județ.

Transapuseana, unul dintre cele mai frumoase drumuri și cea mai mare investiție într-un drum județean din țară din ultimele decenii este numai un exemplu dintre multele proiecte de investiții pe care PNL a reușit să le aducă în județ. Își imaginează cineva că acest proiect ar fi fost posibil fără o muncă imensă?

Investițiile publice realizate de echipa liberală în comunitățile locale și faptul că județul e traversat de două autostrăzi importante, au contribuit substanțial la atragerea de fabrici străine, la crearea de locuri de muncă și la consolidarea firmelor românești din județ. Ar fi bine ca cei care arată cu degetul către Uniunea Europeană să înțeleagă că, fără banii europeni, foarte puține investiții ar fi fost posibile.

Tocmai pentru că traversăm această perioadă favorabilă pe care ne-o oferă fondurile europene, am toată încrederea că echipa liberală din Alba va genera tot mai multe proiecte de investiții pentru zona Munților Apuseni. Dacă noi, liberalii, am reușit să menținem și să extindem facilitățile pentru moții din Apuseni, următorul pas este să ducem cât mai multe investiții publice în comunele din această regiune și să sprijinim direct orice activități economice tradiționale, precum și turismul rural.

Alba deține unele dintre cele mai apreciate și autentice atracții turistice din Europa, care sunt, din păcate, mult prea puțin cunoscute. Îmi doresc ca anul viitor, când vom avea mai multe rânduri de alegeri, locuitorii din Alba să aprecieze prin vot pe cei care muncesc onest pentru ei, pentru dezvoltarea județului și să-i sancționeze aspru pe cei care se plimbă prin județ și fac doar gălăgie, scandal și promisiuni fără acoperire. ”

Claudiu RĂCUCI
Senator PNL


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dorin Nistor și-a anunțat candidatura din partea PNL, pentru un nou mandat la Primăria Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dorin Nistor și-a anunțat candidatura din partea PNL, pentru un nou mandat la Primăria Sebeș Dorin Nistor, primarul Municipiului Sebeș, și-a anunțat candidatura din partea Partidului Național Liberal, pentru un nou mandat de edil al orașului. Citește și: Lista numelor vehiculate pentru alegerile europarlamentare 2024: Mircea Hava nu figurează în primele 19 locuri   „Astăzi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea