Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Beniamin Todosiu, deputat USR: „Dragi” peneliști, nu v-ați săturat să vă bateți joc de Alba Iulia?”

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comunicat de presă| Beniamin Todosiu, deputat USR: „Dragi” peneliști, nu v-ați săturat să vă bateți joc de Alba Iulia?”

Nu mă aștept să vă înghesuiți să răspundeți la această întrebare, dar sper ca, măcar în cel de-al doisprezecelea ceas, să renunțați la demagogie și să nu vă mai urmăriți doar interesele politice. Alba Iulia nu este o feudă de care să dispuneți după bunul plac, stăruind în a vă bate joc de albaiulieni.

În ultimii doi ani, după ce ați ales să intrați alături de Gabriel Pleșa și USR într-o guvernare locală, ați continuat să vă bateți joc de Alba Iulia de fiecare dată când ați avut ocazia. Deși sunteți așa-ziși „parteneri” în administrația locală, ați „faultat” mereu proiectele locale. Astfel, alocările pentru Alba Iulia de la Consiliul Județean Alba, condus de PNL, și de la Guvernul condus de un premier liberal au fost praf în ochi, comparativ cu cât au primit unele comune sau orașe mici.

Cu tupeu fără margini, anunțați acum că nu veți vota bugetul Municipiului Alba Iulia pentru că nu ar fi fost dezbătut îndeajuns de mult. Cred că vă doreați ca acest proiect de buget să fi fost mai mult dezbătut în sediul PNL, așa cum se întâmplă cu bugetul Consiliului Județean Alba, sau să fi fost dezbătut mai mult cu firmele prietenilor dumneavoastră politici.
Cine v-a oprit până acum să vă implicați în creionarea bugetului? Cine v-a oprit să susțineți Alba Iulia pentru alocări bugetare de la Guvern, așa cum faceți cu localitățile conduse de primari liberali?

Dragi liberali, puneți osul la muncă și lucrați pentru Alba Iulia, dacă tot vă place să fiți în conducerea municipalității! Puneți osul la treabă și munciți pentru albaiulieni, nu pentru interesele electorale și de partid! Lăsați jocurile de culise, clișeele electorale și încetați să vă mai bateți joc de Alba Iulia și de albaiulieni! Motivele găsite pentru a nu vota bugetul local al municipiului Alba Iulia sunt doar scuze puerile prin care încercați să câștigați un pumn de voturi afectând grav funcționarea unui întreg oraș și proiectele importante aflate în implementare!

E timpul să încetați jocul politic meschin! E timpul să treceți, așa cum spunea mereu „gurul” local al partidului vostru, de la povești la fapte!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea