Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

COMUNICAT DE PRESĂ – ”Achiziție echipamente la Ne-Dent SRL”

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

24.10.2018

COMUNICAT DE PRESĂ

 Anunț finalizare proiect

Achiziție echipamente la Ne-Dent SRL

 numele proiectului:  Achiziție echipamente la Ne-Dent SRL

– beneficiarul: Ne-Dent SRL

– obiectivele proiectului: Facilitarea accesului la produsele și dispozitivele stomatologice înalt tehnologizate a unui segment cât mai larg de populație, prin consolidarea și creșterea poziției pe piață a SC NE-DENT SRL.

– rezultatele proiectului: Cresterea cifrei de afaceri cu minimum 50 % in primul an dupa implementarea proiectului; Consolidarea si cresterea pozitiei de pe piata la minimum 14-15 % in 5 ani , pe piata dispozitivelor stomatologice din municipiul ALBA IULIA si judetul ALBA; Extinderea numarului de clienti permanenti in urmatorii 5 ani la un numar de minimum 25.

– numele Autorității de Management: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice

– numele Organismului Intermediar: ADR Centru

– valoarea totală a proiectului:  820.489,42 lei din care finanțarea nerambursabilă: 654.996,70 lei

-codul MySMIS : 104552

– Impactul investiției: 3 ( trei) locuri de muncă cu normă întreagă nou create; reciclarea deșeurilor rezultate în proporție de 95 %;

                         Proiectul  Achiziție echipamente la Ne-Dent SRL”, cod MySMIS 104552, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  este implementat de către Ne-Dent SRL și are o valoare totală de 820.489,42 lei, din care 654.996,70 lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România Anual la data de 25 aprilie este sărbătorită Ziua Justiţiei Militare, marcând, astfel, data la care, în anul 1919, a luat fiinţă Serviciul Contencios al Ministerului de Război, prin Decretul-lege nr. 1625, semnat de regele Ferdinand, act ce a marcat înfiinţarea unei structuri specializate în asigurarea asistenţei juridice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea