Rămâi conectat

Curier Județean

Comisarul şef Florin Dogaru și-a preluat funcția de comandant al IPJ Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comisarul şef Florin Dogaru și-a preluat, începând cu data de 29 noiembrie 2018 funcția de comandant al IPJ Alba, pe care a câștigat-o prin concurs. Deocamdată este vorba despre o împuternicire, până la întocmirea tuturor documentelor necesare pentru a ocupa definitiv postul. Până în prezent, el a ocupat postul de şef al Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.

După mai bine de doi ani în care funcţia de comandant al IPJ Alba a fost deţinută în regim de interimat, IGPR a organizat, în luna septembrie, un concurs la care s-au înscris trei candidaţi: Ioan Sorin Cioancă, Florin Dogaru și Mihai Rus care a renunțat în ultimul moment să participe. Nici unul dintre cei doi comisari şefi prezenţi la concurs nu au obţinut, însă, nota 7.

Concursul a fost reluat. De această dată s-au înscris patru candidați: Ioan Sorin Cioancă, Mihai Rus, Vasile Bic și Florin Dogaru, acesta din urmă reușind să obțină cel mai mare punctaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum”

Unirea Ziarul

Publicat

în

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” Cu prilejul aniversării Zilei Forțelor Terestre, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” s-a desfășurat ieri, 18 aprilie, proiectul „Cadet pentru o zi”. Astfel, elevi de clasele a VII-a și a IX-a din municipiul Alba-Iulia au răspuns pozitiv […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea