Rămâi conectat

Curier Județean

Comisarul şef Florin Dogaru este noul comandant al IPJ Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comisarul şef Florin Dogaru este noul comandant al IPJ Alba. Dogaru. El a ocupat, până la câștigarea concursului pentru această funcție, postul de şef al Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.

După mai bine de doi ani în care funcţia de comandant al IPJ Alba a fost deţinută în regim de interimat, IGPR a organizat, în luna septembrie, un concurs la care s-au înscris trei candidaţi: Ioan Sorin Cioancă, Florin Dogaru și Mihai Rus care a renunțat în ultimul moment să participe. Nici unul dintre cei doi comisari şefi prezenţi la concurs nu au obţinut, însă, nota 7.

Concursul a fost reluat. De această dată s-au înscris patru candidați: Ioan Sorin Cioancă, Mihai Rus, Vasile Bic și Florin Dogaru, acesta din urmă reușind să obțină cel mai mare punctaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | AVARIE la rețeaua de distribuție a apei potabile din Alba Iulia, produsă de un constructor: Locuitorii de pe strada Alcala de Henares, fără apă marți

Ziarul Unirea

Publicat

în

AVARIE la rețeaua de distribuție a apei potabile din Alba Iulia, produsă de un constructor: Locuitorii de pe strada Alcala de Henares, fără apă marți O avarie s-a produs marți, 18 iunie 2024, la rețeaua de distribuție a apei potabile din Alba Iulia. Locuitorii de pe strada Alcala de Henares au rămas fără apă, până […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea