Rămâi conectat

Curier Județean

Colindători în uniforme: Elevii Colegiului Militar din Alba Iulia ajung în casele copiilor şi bunicilor din așezăminte sociale

Ziarul Unirea

Publicat

în

În pragul sărbătorilor de iarnă, o dată cu Naşterea Domnului şi cu vestirea zorilor Noului An, colindele tradiționale sunt duse de elevii Colegiului Naţional Militar ,,Mihai Viteazul”, în casele şi sufletele copiilor şi bunicilor din Aşezămintele sociale.

ceremonie-colegiul-militar-din-alba-iulia08Aşadar, marţi 20 decembrie, de la ora 17:00 colindătorii în uniformă vor vizita Centrul de plasament bătrâni din Teiuş.

Ziua de miercuri este dedicată copiilor orfani din cadrul Aşezământului Social ,,Sfântul Vasile cel Mare” din Alba Iulia, unde micuţii vor primi dulciuri şi fructe şi vor asculta colindele oaspeţilor. Activitatea a fost iniţiată şi organizată de către Consiliul elevilor colegiului. Apoi, de la ora 14:00 va avea loc tradiţionalul Spectacol de colinde susţinut pentru întregul personal al colegiului.

Fiecare elev va lua cu el acasă, alături de roadele muncii din acest an şi mulţumirea gestului de suflet, a bucuriei adusă celorlalţi , a îndeplinirii misiunii de creştin, într-o revărsare de dar şi har.

Colindul, însoţit de frumuseţea gestului şi a omeniei aduc pe feţele gazdelor emoţii şi zâmbete. Bunătatea este calea de a ne simţi utili, de ajutor şi ucenici ai Celui care s-a născut în ieslea modestiei.

Emoţiile și trăirile acestor momente specifice sărbătorilor sunt împărtăşite, iar gesturile de suflet și solidaritatea exemplară îi uneşte pe toți într-o comunitate  a bucuriei. Dar din dar se face rai!

Daniela Filimon


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie Proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie, începând cu ora 9:00, în centrul de examen Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia. Proba se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea