Rămâi conectat

Curier Județean

Colegiul Militar din Alba Iulia se mândrește cu alte două eleve care participă la Olimpiade naționale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” va reprezenta județul Alba la Olimpiada națională de psihologie prin eleva fruntaș Alexandra Trif care, sub îndrumarea doamnei profesoare Simina Dura, este preocupată de această disciplină și vrea să-i deslușească eleve Colegiul Militar01tainele. Alexandra este o fire sensibilă, dar cu o gândire profundă, deosebit de ambițioasă, își fixează idealuri și muncește asiduu pentru a le atinge, toate acestea rezultând din capacitatea ei de a se adapta oricărei situații și din deplina cunoaștere de sine.

O altă reușită la faza națională a olimpiadelor școlare, de data aceasta de lingvistică, este cea a elevei fruntaș Roberta Ion. În luna noiembrie a acestui an școlar, Roberta a înregistrat performanța de a face parte din lotul național al olimpiadei de lingvistică, olimpiadă care se va derula în intervalul 14-17 martie, la București.

Roberta a încheiat semestrul I cu cea mai mare medie din colegiu și a demonstrat atât prin activitatea desfășurată în cadrul cercurilor pe discipline, cât și prin participarea la olimpiadele și concursurile școlare organizate până în prezent, seriozitate în pregătire, perseverență și ambiția de a-și demonstra talentul artistic, gândirea logică în rezolvarea tuturor sarcinilor didactice, ne mărturisește doamna profesoară Cosmina Mircea, cea care-i îndrumă pregătirea pentru olimpiada națională de lingvistică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea