// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia, dotat cu un sistem performant interactiv oferit de Asociația Vitas

Miercuri, 14 martie, Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” și Asociația Vitas România au încheiat proiectul educativ care a avut ca scop dotarea liceelor economice din zona geografică în care își desfășoară activitatea, respectiv Oradea, Tg. Jiu, Hunedoara, Alba Iulia, Sibiu, Arad, Reșița, Drobeta Turnu Severin cu mijloace educaționale moderne.

În urma proiectului, Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” a devenit beneficiarul unui sistem interactiv performant, un echipament de tip tablă interactivă, un videoproiector și un suport pentru acesta.

Întâlnirea cu reprezentanții Vitas România a constituit un prilej, pentru 40 de elevi ai colegiului, din clasele a XI-a B și a XII-a B, de a participa la o sesiune deschisă de educație financiară și de a realiza, în cadrul unui workshop de tip Business Canvas intitulat ”Transformă ideea ta în plan de afacere!”, propriul plan de afaceri și de a susține liber propria viziune cu privire la modul în care o idee de afacere poate deveni realitate. Participanții au lucrat în echipe, fiecare membru aducându-și propria contribuție la reușita activității.

Sesiunea de comunicări a fost susținută de reprezentanți ai Vitas IFN – Carmen Botean – product manager, Laura Moldovan – branch manager și Mircea Dragomir – ofițer credite. Conducerea Colegiului Economic ”Dionisie Pop Mațian” aduce mulțumiri Asociației Vitas pentru implicare și dorința de a susține un învățământ de calitate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419