Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

COD GALBEN de ploi și vijelii în Alba și în alte 31 de județe până marți la ora 23.00

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administrația Națională de Meteorologie a emis, luni, o avertizare cod galben în Alba și în alte 31 de județe din țară, valabilă din 17 august, ora 16.00, până în 18 august, ora 23.00.

cod galben de ploi01În perioada menţionată, vor fi intervale cu instabilitate atmosferică accentuată în zonele deluroase şi montane, precum şi în nordul, nord-estul, centrul şi local în sud-estul ţării. Astfel, temporar se vor semnala averse, descărcări electrice, căderi de grindină şi intensificări de scurtă durată ale vântului cu aspect de vijelie.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat, cu precădere în zona de munte 40….50 l/mp. Pe arii restrânse va cădea grindină.

Județele care intră luni după-amiază sub Cod Galben de ploi sunt Satu Mare, Maramureș, Suceava, Botoșani, Sălaj, Cluj, Bistrița Năsăud, Neamț, Iași, Alba, Mureș, Harghita, Bacău, Vaslui, Hunedoara, Sibiu, Brașov, Covasna, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Gorj, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Brăila, Giurgiu, Ilfov, Ialomița, Călărași și municipiul București.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită! Inițiatorii legii mirosurilor au explicat cum pot fi trași la răspundere cei care stau la bloc, în cazul în care ceilalți locatari se plâng de mirosul de mâncare gătită. Legea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea