Rămâi conectat

Sport

CNS Cetate Deva – Unirea Alba Iulia, în runda a 4-a a Ligii a 3-a | Obstacol major pentru “alb-negrii” din Cetatea Marii Uniri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu șase partide invicibile la activ în startul actualei stagiuni (trei în eșalonul terț și tot atâtea în Cupa României) și o recentă accedere în 16-imile competiției “KO”, trupa pregătită de Adrian Bicheși are parte de un hop major vineri, de la ora 17.00, la descinderea de lângă Cetatea Devei.

Este întâiul joc dintr-o serie extrem de dificilă ce-i așteaptă pe “alb-negri”, care apoi se vor duela, în ordine, cu rivala județeană Metalurgistul Cugir, un posibil adversar din Liga 1 și CSM Școlar Reșița, o altă contracandidată la promovarea în eșalonul secund.

Dificultatea confruntării din județul vecin rezidă și din faptul că în distribuția hunedoreană sunt foștii echipieri ai Performanței Ighiu, Fetița, Circov, R. David sau Boldea, primi doi înregimentați în această vară. “Întâlnim una din trupele puternice ale seriei, indiferent de rezultatele de până în prezent, o grupare redutabilă, «grea». Trebuie să fim conștienți că pentru a câștiga, este obligatoriu să fim 100 la sută concentrați. Sunt convins că prezența foștilor jucători de la Ighiu în formula adversă este importantă și va exista o motivație specială în ceea ce îi privește. Sper să ne refacem după cele 120 de minute din Cupa României, să depășim oboseala și să găsim ritmul dorit”, a spus Adrian Bicheși, antrenorul ocupantei treptei a treia a podiumului (7 puncte). Devenii sunt pe poziția a 11-a, după victoria de debut de la Ocna Mureș urmând două eșecuri (0-1, acasă cu Millenium și 0-4 la Lipova), întâlniri în care echipa lui Ioan Petcu nu a marcat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea