Rămâi conectat

Actualitate

Clujean ”depozitat” la psihiatrie – a spart geamurile autogării din Cîmpeni și a amenințat un jandarm, cu briceagul

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Un bărbat de 45 de ani, din comuna Mihai Viteazu, judeţul Cluj, a ajuns noaptea trecută la Spitalul de Psihiatrie din Alba Iulia. Acesta a aruncat cu pietre în geamurile Autogării din Cîmpeni iar la intervenția patrulei de siguranță publică s-a manifestat agresiv.

Potrivit polițiștilor, bărbatul a lovit autospeciala de poliţie şi l-a amenințat pe unul dintre jandarmi cu un briceag, motiv pentru care jandarmul a tras un foc de avertisment în plan vertical. În final bărbatul agresiv a fost transportat la  Spitalul din Cîmpeni, pentru evaluare şi tratament medical de specialitate iar de aici a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie din Alba Iulia.

”Faţă de suspect au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj, distrugere şi port fără drept al cuţitului, urmând ca în cauză să fie sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Cîmpeni”, precizează Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O parte dintre pensionari ar putea să returneze ajutorul social primit: Anunțul Casei de Pensii

Bogdan Ilea

Publicat

în

O parte dintre pensionari ar putea să returneze ajutorul social primit: Anunțul Casei de Pensii Anunț îngrijorător, transmis de Casa de Pensii, pentru anumiți pensionari. Aceștia ar putea să fie puși să înapoieze ajutorul social primit, în cazul în care nu respectă anumite obligații. Citește și: Legea pensiilor 2024: Perioadele care nu se iau în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea