Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Clement Negruţ, preşedintele PMP Alba: Ponta te arde cu pompa. Miting împotriva accizei în 15 martie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ne-am convins cu toții că actuala putere și în special PSD-ul vor să stoarcă bani de pe români prin orice mijloace. Dorința lor de a conduce țara este determinată exclusiv de foamea de bani și de putere. Nu le-a păsat niciodată de cetățenii acestei țări și nici nu le va păsa vreodată. Nu au nicio strategie de relansare economică a țării; singurele lor planuri sunt legate de metodele prin care să se îmbogățească ei și oamenii partidului lor.

Români, una din cele mai dure lovituri pe care ne-o dă Victor Viorel Ponta și gașca lui este acciza la carburanți ce va fi introdusă de la 1 aprilie. Nu este glumă! Veți simți această lovitură atunci când veți cumpăra carburanți mai scumpi, când veți plăti mai mult pentru aproape orice produs, pentru servicii, etc. Pentru că, așa cum bine știți scumpirea carburanților determină la rândul ei alte scumpiri în lanț. Guvernul Ponta își dorește foarte tare să aplice acciza la carburanți deoarece acești bani vor ajunge în pușculița PSD-ului. Ne vom putea da foarte ușor seama de acest lucru atunci când vom constata că investițiile nu se realizează, dar PSD-ul va avea fonduri suficiente pentru campania electorală sau pentru niște pomeni electorale. Dar va fi prea târziu atunci să mai facem ceva.

Acum este timpul să acționăm! Acum este momentul să spunem NU scumpirii carburanților! Pe 15 martie, vino să ieşi în stradă alături de Mişcarea Populară ca să oprim creşterea preţurilor! Pentru că acciza suplimentară de 7 eurocenţi pe litrul de combustibil, pe care Guvernul Ponta vrea s-o introducă de la 1 aprilie, va scumpi preţurile tuturor produselor şi serviciilor. Cu 7 eurocenţi în plus pe litrul de benzină sau motorină, România va avea unul din cele mai mari preţuri la combustibil din UE!

Așa cum spuneam acciza lui Ponta îi arde pe toţi românii, nu doar pe şoferi. Efectul scumpirii benzinei şi a motorinei va fi creşterea tuturor preţurilor: vei plăti mai mult pentru mâncare, transport, energie. Acciza lui Ponta va scoate din buzunarul fiecărui român peste 400 de lei numai în 2014. Banii vor ajunge la baronii partidelor de la guvernare şi le vor finanţa campania electorală. În timp ce ţie îţi goleşte portofelul, Victor Viorel Ponta le face plinul de campanie baronilor locali!

Partidul Mişcarea Populară strânge semnături de la cetăţenii care se opun introducerii accizei. Pe 15 martie, te aşteptăm la mitingul împotriva accizei, ca să ne facem vocea auzită. Vino la miting să spui NU accizei, vino să-l taxezi şi tu pe Victor Ponta! Împreună putem opri robinetul scumpirilor!

Membrii Mișcării Populare și toți cei care se alătură inițiativei noastre ne vom întâlni sâmbătă, 15 martie, de la ora 12.00, în Piaţa George Enescu din Bucureşti (în faţa Ateneului).

Va așteptăm!

Preşedinte PMP Alba, deputat Clement Negruţ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea