Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Clement Negruț, președinte PMP Alba: Dragnea simte că pierde puterea în PSD și declanșează nebunia. Ați semănat vânt și grindină, o sa culegeți furtună

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spatiul politic romanesc era nerotunjit daca nu se producea un fenomen politic asemanator cu grindina pentru agricultura.

Vorbesc despre un fenomen rar intalnit in politica, un partid care castiga Alegerile Parlamentare zdrobitor isi demite propriul Guvern, dar nu asa, nu oricum, ci punandu-si poalele in cap incepand cu Dragnea si terminand cu Olguta. Ce mai incolo….incoace , i-a prins grindina pe varful muntelui ( a se citi la guvernare) fara cort si fara umbrela.

Nu ar fi mare necaz, daca se alegeau cu cateva capete sparte, dar din pacate Romania este cea care are de suferit. P.S.D.-ul ca de fiecare data cu mesaje populiste castiga alegerile si apoi le arata romanilor dosul, ba mai mult acum si-au aratat adevarata fata de inapti pentru a guverna.

Cel pe care il acuza Dragnea ca a declansat furtuna in P.S.D. este nimeni altul decat Grindeanu ( nume predestinat) seful Guvernului instalat de P.S.D. in decembrie, cel prezentat ca un mare om politic  si care era laudat si sustinut de catre Dragnea si ai lui.

Dar…….. se porni grindina. Dragnea simte ca pierde puterea in P.S.D. si declanseaza nebunia. Inca nu s-au dezmeticit marii analisti politici, nici trubadurilor de la Antena 3 nu le mai ies treburile, nici babele care dau in bobi si nici vrajitoarele Vanesa si Esmeralda care sunt ciudoase pe Dragnea ca le-a stricat vrajile pe care tot el le-a facut romanilor.

Ce mai in colo in coace, este incredibil cum un partid politic se sinucide in piata mare, dar face acest lucru fara se se uite ca acest gest declanseaza o criza politica care afecteaza grav imaginea tarii.

Sigur, cei care au facut acest lucru, in speta P.S.D. nu sunt de plans, am spus de atatea ori ca sunt geambasi politici, vrand orice si oricum numai sa puna mana pe putere.

Discursul politic initiat de Liviu Dragnea are un substrat mult mai profund decat se lasa sa se vada, este bine tapetat in dorinta de control total al unui singur om care daca nu poate fi prim-ministru, atunci musai trebuie sa controleze Guvernul si sa-l conduca.

Bineinteles acest substrat este ornamentat….se analizeaza in spatiul public, se misca fonduri grase pe la Ministerul Dezvoltarii, este usor asezonat cu amenintari despre oarecare dosare si bineinteles alte „ tandreturi” specifice P.S.D.

Pentru toate acestea a fost necesara aruncare Romaniei in zona de atentie si de dispret in lume. Indiferent cat ai fi de ageamiu, nu poti sa nu constati ca tara noastra este afectata socio-economic de aceasta criza declansata de P.S.D.

Sigur, multi spun ca aceasta este politica. NU, asta este P.S.D. , un partid care castiga alegerile mintind si ce vedeam acum? Pentru a ramane la guvernare sunt in stare de orice, chiar sa negocieze linistea romanilor. Este de neacceptat si de neiertat faptul ca au promis U.D.M.R lucruri de neacceptat. Nu poti sa faci troc cu istoria acestei tari, mai ales unii care spuneau in campanii ca sunt mandrii ca sunt romani. Sa va fie rusine !

Ati facut o tara intrega de ras, grindina pe care ati declansat-o  trebuia sa va sparga doar voua capetele, nu sa va jucati cu viitorul nostru.

Ati semanat vant si grindina, o sa culegeti furtuna.Nu peste mult timp veti fi acolo unde va este locul, in opozitie.

 Clement Negruţ, Preşedinte PMP Alba,

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun! În cadrul Adunării Generale, membrii filialei USR Almașu Mare l-au votat pe Gheorghe Hendrea, candidat în cursa pentru primărie. Prin votul lor, au îmbrățișat viziunea unui lider capabil să clădească un viitor solid, pentru întreaga comunitate. Citește și: Comunicat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea