Rămâi conectat

Politică Administrație

Clement Negruț (PMP), despre noua fuziune: Nu e nicio incompatibilitate mai ales după ce din UNPR au plecat persoanele controversate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul Clement Negruț a declarat, miercuri, că fuziunea dintre PMP și UNPR este mișcare politică inteligentă mai ales după ce, din partidul care a fost înființat de Gabriel Oprea, au plecat persoanele controversate.

Clement Negrut24Întrebat care sunt persoanele controversate din UNPR, președintele PMP Alba a spus: Gabriel Oprea, Eugen Nicolicea și Șerban Mihăilescu.

”E o mișcare politică inteligentă, o mișcare politică pe care am realizat-o cu migală și bineînțeles s-a concretizat în momentul în care partenerul nostru de dialog s-a înscris în ceea ce înseamnă principiile politice ale Partidului Mișcarea Populară. UNPR-ul, dacă va aduceți aminte, a fost creat în 2009 când s-a făcut o majoritate în Parlament și a sprijinit Guvernul Boc (…) Nu e nicio incompatibilitate din punctul acesta de vedere mai ales după ce din UNPR au plecat persoanele controversate (…) Gabriel Oprea, Eugen Nicolicea, Șerban Mihăilescu”, a declarat Clement Negruț.

Acesta a opinat că prin această ”mișcare inteligentă” PMP s-a întărit pentru alegerile din legislative, precizând că UNPR are peste 20 de primari, peste 1.100 de consilieri locali și peste 20 de consilieri județeni.

Președintele PMP Alba opinează că, dacă Gabriel Oprea ar fi rămas în UNPR, nu s-ar fi produs fuziunea.

La rândul său, consilierul județean Traian Ursaleș a declarat că ”privește cu drag” mișcarea politică. ”PMP-ul s-a întărit. Ei au venit prin absorbție. Eu sunt foarte bucuros”, a spus Ursaleș.

Partidul Mișcarea Populară va fuziona cu Uniunea Națională pentru Progresul României, a anunțat, marți, liderul PMP, Traian Băsescu.

”Am finalizat un proces de negociere, care durează de două săptămâni, un proces de fuziune între Mișcarea Populară și UNPR. (…) O fuziune va avea loc miercuri. Miercuri, săptămâna viitoare, vom avea fiecare congresele de fuziune. Noul partid se va numi Partidul Mișcarea Populară”, a precizat Traian Băsescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea