Clement Negruț, PMP Alba: ”Arde PSD în Kiseleff şi iasă fum alb la Cotroceni”

Anul de graţie 2018 aduce ceea ce nimeni nu credea că se va întampla din punct de vedere politic, că PSD îşi va da ”foc” din nou la guvernare şi îşi debarcă premierul. Acest lucru poate nu e atât de neaşteptat, dar ce e de necrezut este atitudinea Preşedintelui României Klaus Werner Iohanis.

Acesta a făcut un efort uriaş de a încheia vacanţa în Munţii Sebeşului pentru a vedea cum Dragnea şi acoliţi săi fac harakiri cu vizita istorică a premierului Japoniei în România şi pentru a ne arăta că putem protesta cât vrem el e cu PSD. Acest domn mândru şi măreţ, comod şi tăcut, lipsit de orice urmă de curaj, după ce ne anunta că nu va mai numi un premier de la PSD dacă îsi vor dărâma din nou guvernul şi nu vor performa, numeşte fără grijă un premier din trupa lui Dragnea.

ELIT

Domnule preşedinte ne-ai minţit. Ce noroc pe PSD că are un partener aşa de bun la Cotroceni. Fac ce vor aceşti tovarăşi în rele, fac ce vor în ograda lor, dar fac ce vor şi cu Guvernul României. Se sfâşie între ei precum hienele dar ne fac şi nouă un mare rău, nouă tuturor.Este de necrezut cum din 2012 încoace România este măcinată de scandaluri şi crize politice generate de PSD în cârdăşie cu PNL până în 2014şi girate de PNL apoi, cu binecuvântarea lui Iohanis.
Au pus mâna pe putere prin trădare şi minciună în 2012 acum au parte de acelaşi lucru, de la Ponta la Tudose s-au măcelărit între ei pentru putere.

Nu s-a pomenit nicăieri în lumea civilizată ca un partid în nici un an să-si demită de doua ori premierul. Dragnea şi PSD distrug România pas cu pas( nu am ales întâmplător cuvintele) , Dragnea un lider fără scrupule în stare de orice să rămână la putere, nu ţine cont de nimeni şi de nimic pentru aşi atinge scopul.

Mihail David - 2020

Am privit însă cu toţii cu speranţă către Cotroceni de unde speram să vedem un Preşedinte curajos care se ia de piept cu PSD. Avea toate motivele şi pârghiile, dar stupoare numeşte fără să clipească premier PSD, o protejată a lui Dragnea.

Oare de ce ? O să argumentez punctual:

1. Are o înţelegere clară cu Dragnea pe princpiul mă ajuţi pe mine te ajuţi pe tine. În 2019 Dragnea va nominaliza un pierdant pentru prezidenţiale. Ce uită Iohanis, Dragnea nu are cuvânt.

2. Frica , frica de suspendare. Iohanis nu este în stare se se lupte cu PSD intr –un referendum sprijinit de un partid făra vlagă PNL.

3. Laşitatea şi duplicitatea PNL care mimează opoziţia , nu a făcut niciodată o nominalizare de premier tocmai pentru a nu îl pune în dificultate pe Iohanis. PNL un partid care urlă cu jumătate de gură că PSD calcă în picioare justiţia dar rânjeşte complice că ştiu că sunt mulţi lideri care îsi rezolvă problemele.

Era o şansă să scăpăm România de un partid toxic, incapabil să guverneze, era o şansă pentru România să aibă un guvern responsabil în anul centenarului Marii Uniri.

Din păcate la Cotroceni nu mai este un Traian Băsescu singurul care a pus cu botul pe labe PSD.

Partidul Mişcarea Populară i-a dat variante de lucru Presedintelui, spun variante pentru că experienţa unui om politic de anvergura lui Traian Băsescu şi-a spus cuvântul,ia dat mură în gură domnului Iohanis ce trebuie să facă. Dar ca să te baţi cu PSD trebuie să poţi şi mai ales să vrei.

Asta este din păcate soarta României să fie guvernată de un om certat cu legea şi să aibă un Preşedinte incapabil să gestioneze o criză politică în folosul ţării.

Atâta timp cât Dragnea face focul în Kiseleff şi iasă fum alb la Cotroceni soarta românilor este neagră.

Preşedinte PMP Alba, Clement Negruţ

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

1 20 ianuarie 2018 at 19:02

Lasa mai,ca vine blonda si stinge tot.

marius 21 ianuarie 2018 at 8:37

Sa vina alcolistul. Pentru orice eventualitate cautati si un drogat.

alba e altceva 21 ianuarie 2018 at 11:48

Buna dimineata…))) Exista PMP …in Alba…mare minune ca nu va e rusine sa va mai dati cu presupus’! Nu sunt din PSD …dar tara a ajuns aici si din cauza voastra !

pedelistul ...liberal 21 ianuarie 2018 at 19:16

Tu vorbesti de….toxicitate bre….fotbaleatorule…???

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...