Clement Negruț: Mişcarea Populară – mişcarea românilor

Clement Negrut - 20 martie 2014Partidul Mişcarea Populară s-a consacrat în foarte scurt timp de la apariţia sa în principala forţă a Opoziţiei Asta nu neapărat prin numărul de reprezentanţi în Parlament sau prin numărul de membri, ci prin consecvenţa cu care a combătut toate abuzurile comise de actuala putere.

Una din principalele trăsături ale Mişcării Populare este onestitatea. Puterea Mişcării Populare se trage tocmai din verticalitatea membrilor săi. Noi nu ne temem şi nu avem de ce să ne temem, aşa cum se întâmplă cu alţi politicieni. Noi nu avem un trecut de care să ne fie ruşine. De aceea putem privi cu încredere spre viitor.

ELIT

Mişcarea Populară este alternativa pe care românii o aşteaptă de atâta timp. Mişcarea Populară este efectiv atitudinea cetăţenilor acestei ţări faţă de situaţia în care a ajuns România. Românii nu mai pot fi păcăliţi cu plase cu alimente şi alte pomeni electorale. De aceea, în rândurile noastre sunt întâlniţi într-un procent considerabil oameni care nu au mai făcut politică, dar care au încrederea şi forţa necesare de a face ceva bun pentru comunitatea în care trăiesc.

Membrii Mişcării Populare sunt oameni simpli care iau atitudine faţă de problemele cu care se confruntă ţara, sunt oameni care nu vor să stea deoparte atunci când văd că cei de la putere au luat-o pe un drum greşit.

Mihail David - 2020

O altă calitate importantă a Mişcării Populare este noutatea. Noi nu am pornit ca dizidenţi ai unui alt partid. Noi am pornit pe un drum cu totul nou şi conduşi de dorinţa de a salva România din măna unor indivizi lipsiţi de caracter.

Mişcarea Populară este un partid modern, de centru-dreapta, un partid al clasei de mijloc din România, principalul motor de dezvoltare a ţării şi principalul beneficiar al acțiunii noastre. Partidul Mişcarea Populara este nu doar cel mai nou partid din România, ci şi un altfel de partid, care îşi propune o altă cultură politică, o alternativă la actuala lipsă de viziune din spaţiul politic.

Suntem partidul oamenilor vrednici şi cinstiţi, al micilor întreprinzători, al fermierilor, profesorilor, cercetătorilor, medicilor, al oamenilor de acţiune. Refuzăm populismul actualei clase politice şi oferim curajul, asumarea şi responsabilitatea.

Credem cu putere că a face politică înseamnă a te pune în slujba binelui comun. Nu îi dorim alături de noi pe acei indivizi sau forţe politice extremiste şi populiste, ori entităţi care pun interesul public în slujba interesului egoist sau al unui grup corupt. Vom acţiona pentru ca generaţiile următoare să aibă parte de un stat corect organizat, cu o justiţie independentă, cu sisteme publice de educaţie, sănătate, infrastructură şi administraţie centrate pe nevoile fiecărui român.

Partidul Mişcarea Populară creşte. Dacă la început celelalte partide se prefăceau că nu ne văd, acum încep să-şi pună tot mai serios problema legat de progresul de care se bucură formaţiunea noastră.

Pentru a avea pe deplin succes avem nevoie de tot mai mulţi cetăţeni care să se implice în acest demers. De aceea ne chemăm Mişcarea Populară pentru că dorim să coagulăm forţa poporului pentru viitorul acestei ţări. De aceea, vă chemăm, români, la fapte: veniţi în mişcare!

Preşedinte PMP Alba, deputat Clement NEGRUȚ

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Am zis ! 20 martie 2014 at 18:56

” … Mişcarea Populară – mişcarea românilor”
Ba numa’ mulţumesc ! Si eu sunt roman, da’ “mişcarea asta populară” nu-i şi miscarea mea ! Si nu-i nici a romanilor !Tineti-vă mişcarea pt. voi si pt. Base, mentorul vostru. Stie toată lumea ce e cu mişcarea asta : e mişcarea trădătorilor. Aceeaşi Mărie ( udrea) cu altă pălărie (de data asta cu breton) ! Viitor de aur, ţara noastră are ! Patria-i salvată ! PDL nu moare, el doar se transformă – în Miscarea populara ! Tătucu Băse e veşnic. Va face doar o mică pauză dar va reveni în forţă, din 2016, aşa cum el însuşi , chiar cu guriţa lui a spos-o ! Nu disperaţi, au mai rămas câteva coclauri de făcut terenuri de sport pe ele, Apusenii vor fi disponibili pentru telegondole, la Tătârlaua proiectul pt. un bazin olimpic a fost aprobat, se aşteaptă doar numirea udrei la Min. Dezvoltarii ca să “deschidă” finanţarea, idem pt. patinoarul din Alecuş, pe spitalul din Ocna Mures va fi amenajată o pistă de aterizare pt. elicopterul prezidential, salariile vor fi majorate din două în două zile cu câte 50% fiecare, TVA-ul nu va mai exista, profitul va fi reinvestit, etc. Aşteptăm cu interes 2016 ! Ura, ura ! – Am zis !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...