Ziarul Unirea

Clement Negruţ: „Lucrările la autostradă continuă. Nu ne putem permite să avem întârzieri generate de birocraţie”

    Deputatul Clement Negruţ s-a întâlnit vineri cu responsabili ai constructorului tronsonului de autostradă care va ocoli municipiul Sebeş. Parlamentarul vrea astfel să verifice periodic stadiul lucrărilor, precum şi dacă sunt probleme din punct de vedere al relaţiilor constructorului cu instituţii ale statului. „Discuţiile s-au axat pe probleme strict tehnice şi putem spune că lucrările la autostradă nu s-au oprit deşi iarna a creat anumite probleme din cauza zăpezii şi temperaturilor foarte scăzute”, a spus Negruţ.
S-au executat lucrările de pregătire (excavat) pentru turnarea betonului la radierii pilonilor podului din zona benzinăriei, s-au forat şi introdus structurile metalice de rezistenţă la pilonii podului de peste râul Sebeş, urmând să înceapă lucrările de pregătire pentru turnarea radierilor, precum şi lucrările de foraj a pilonilor podului de peste Secaş.
Se lucrează cu 150 de muncitori şi imediat ce vremea o va permite numărul muncitorilor să fie suplimentat. A fost pusă în discuţie de către constructor şi situaţia generată de necesitatea relocării (mutării) stâlpilor de joasă şi medie tensiune de pe tronsonul autostrăzii, fapt pentru care luni, deputatul Clement Negruţ va fi prezent la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii unde se va întâlni cu reprezentaţii CNADR pentru a încerca să fie găsite soluţiile necesare pentru obţinerea avizelor cât mai repede. „Nu ne putem permite să avem întârzieri generate de birocraţie”, a subliniat deputatul Clement Negruţ. (N.L.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Comentarii

Costel* 19 februarie 2012 at 16:56

Dai batataie domnule deputat, concurenta este mare si domnul general senator Dobra sapa in acelasi loc … important este sa nu va loviti cu … sapele …

turnesol 19 februarie 2012 at 20:05

Bine ca se mai intereseaza cineva de orasul Sebes caci ar cam fi timpul ocolirii acestui oras de traficul intens.(Caci primarul nostu zace)Apropo cand deschideti patinoarul ?Cred ca in campania electorala.Pai nu?

Costel* 20 februarie 2012 at 14:37

De oras se intereseaza presa ca atat primarul cat si cei doi parlamentari zac pe niste salarii mari in plus Dobra mai are in plus si acea pensie nesimtita de „general”.

Dan 20 februarie 2012 at 16:25

Domnilor,
Daca tot va preocupati de graficul lucrarilor, ar fi bine sa le spuneti si oamenilor care au terenuri in zona, terenuri ce le vor fi „rechizitionate” contra unei sume ridicole, 0,80 – 1,40 lei/mp. Unde au fost reprezentantii politici ai judetului cand s-au negociat aceste sume de batjocura, comparativ cu cele practicate anterior. Sunt oameni care traiau din cerealele cultivate pe aceste terenuri. Ce le oferiti in schimb? CAND, UNDE SI CUM se vor face platile acelea, atat cat sunt? Poate raspunde cineva?

patrunjelul 20 februarie 2012 at 16:30

Importanta patrunjelului in „zama” e bine cunoscuta.
Dar cand il baga cineva acolo, nu cand se baga singur !

Aurelian 20 februarie 2012 at 18:32

Cand ai scris cuvantul „patrunjel”, te-ai gandit la Piticul Atomic, ca dupa cate stiu eu, el „a fost ridicat cu trupul la Bucuresti(ca minte nu are, si unde nu-i nici Dumnezeu nu cere), pe post de „patranjel in zama”!

liviu 20 februarie 2012 at 18:27

cu 150 de muncitori si cu ceva in plus cand vreamea o va permite cu tot elanul matale muncitoresc nu terminati autostrada ( ma rog segmentul cu pricina ) nici in doua cincinale.
parlamentari de toate culorile cand nu vorbiti sunteti mai inteligenti( din pacate exceptiile sunt putine)

rudotel 20 februarie 2012 at 19:02

vorba lui base…….baiiiiiiiiiiiiii………linisteeeeeeeeeeeeeee………..ce dracuuuuuuuuuuuuu……..iar papagalul asta oxigenat………..ce dracu……..ce tot apare……asta nu stie ce are in straitza……..SPUNE BAI PRIETENE….CE-I CU BAZINUL OLIMPIC

Comentariile sunt oprite