Ziarul Unirea

Clement Negruţ despre amânarea tranşării situaţiei de la PDL Sebeş: „Boală lungă, moarte sigură”

    Deputatul Clement Negruţ critică atitudinea colegilor săi de partid care amână să ia o decizie privind situaţia din PDL Sebeş. „Cred că prea mult o lungim cu luarea unei decizii acolo şi asta ne va afecta. Dacă o tot lungim, vorba românului, boală lungă moarte sigură. Pe mine mă interesează ca PDL să câştige Primăria Sebeş. Faptul că nu luăm o decizie acum, bună, proastă cum o fi, e grav. Mă gândesc că partidul pierde pentru că nu luăm odată o decizie la Sebeş, s-o rupem odată şi să ne apucăm de treabă pentru că alegerile din iunie sunt aproape”, a declarat deputatul vineri, în cadrul conferinţei de presă a PDL Alba.
Conducerea PDL Alba nu reuşeşte de mai bine de două luni să ia o decizie care să tranşeze conflictul izbucnit între primarul Mugurel Sârbu şi viceprimarul Adrian Bogdan, ambii democrat-liberali. Tensiunile dintre cei doi sunt mai vechi încă s-au acutizat la sfârşitul anului trecut când conducerea PDL Alba a anunţat, în 9 decembrie 2011, suspendarea conducerii PDL Sebeş şi anularea listei cu candidaturile stabilite în şedinţa Biroului Permanent Local din 28 noiembrie 2011. Potrivit acestora, viceprimarul Adrian Bogdan ar fi primit cele mai multe voturi ca şi candidat de primar la alegerile din 2012, în condiţiile în care liderii judeţeni ai partidului îl susţin în continuare pe Mugurel Sârbu. Tot atunci a fost numit un Comitet de iniţiativă condus de senatorul Nicolae Dobra. Acesta a fost însărcinat să analizeze situaţia din PDL Sebeş şi să prezinte nişte concluzii, lucru care nu s-a întâmplat încă.

Ioana PITICARIU

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

10 Comentarii

Costel* 6 februarie 2012 at 6:03

A inceput dihonia in PDL Alba, nu ne ramane numai sa dorim domnului Negrut si domnului General Dobra multe, multe succesuri in activitatea dumnealor …

KPV 6 februarie 2012 at 8:45

Citi bani or fi ,,pompat” cei doi in p.d.l???
Poate nu au reusit sa recupereze decit 150% si doreau mai mult.Sau cine stie ? ? ? ? ?

simi 6 februarie 2012 at 11:02

falimentu PDL va fi mai abrupt ca a taranistilor ,sa dat startul la dezertari in masa

rudotel 6 februarie 2012 at 11:37

baiiiiiiiiiiii………..liniste……..ce dracu………cine dracu ii da astuia spatiu in ziar……..canici dracu nu stie de el….nici fotbalist si nici politician……….baaaaaaaaaaa.du-te frate ca esti un papagal oxigenat

Nicu 6 februarie 2012 at 12:21

Cu 5 luni pana la alegeri, si Municipiul Sebes fara candidat din partea PD-L e o rusine. Ceea ce se vorbeste e simplu, daca Mugurel candideaza din partea PD-L Adrian Bogdan o sa candideze independent si atunci e sigur… atat Bogdan cat si Mugurel vor fi cel mult consilieri locali. Nici unul nu va castiga. Calculele sunt minutioase si ceea ce se adevereste e faptul ca Bogdan chiar si cu sprijinul PD-L la primarie nu va reusi sa scoata un scor care sa asigure o primarie portocalie.
Daca mai era un an pana la alegeri, sfatuiam PD-L Sebes sa vina cu un candidat tanar, un candidat care nu a mai fost pe scena politica, dar care a confirmat pe cont propriu. Cred ca cea mai buna solutie, de dragul campaniei electorale si de dragul unui numar convenabil de consilieri locali ar fi sprijinul in continuare pentru Mugurel. Cine vrea sa ingroape PD-L Sebes, atunci sa continue cu Bogdan…moarte sigura si rapida!
Multumesc!

Aurelian 6 februarie 2012 at 14:38

Il cam „manca in freza pe Negrutiu”, simte ca adie „un vant de duca”, si isi pregateste plecarea in Spania, dupa fosta lui nevasta, chelnarita in Alcala de Henares. In sfarsit va avea si Ghita Gainar, un sprijin de nadejde!

fara ei ! 6 februarie 2012 at 14:46

Cine mai crede ca vor mai castiga vreo primarie, se inseala amarnic. Avand in vedere demisia lui boc de azi, ar trebui sa lase mai moale declaratiile astea de parada. „ZERO BARAT” sanse la primarie actualului primar, de vice nici vorba ca si la parlamentare !

ANI 6 februarie 2012 at 16:48

La nici o primarie din judet nu mai au sanse PDL-isti degeaba se bat cu pumnu in piept ei traiesc in lumea lor virtuala nicidecum cu picioarele pe pamint , ei nu-si dau seama ca nici actualii lor consilieri nu-i mai sustin. HAI SUCCESURI PDL-lei !!!!!!

Stefan 6 februarie 2012 at 17:13

Citesc si eu ziarul asta si fac un calcul simplu.La cate am citit de scandalul dintre Matei,proprietarul celor doua posturi locale de radio si primarul Sarbu, unde o sa-si faca acesta din urma campania electorala. Asta in cazul in care s-a mai razgandit odata si a luat decizia de a candida pentru al treilea mandat.O sa umble cu PDL-ul pe strazi, din poarta in poarta sa convinga electoratul cu planurile lui marete? Tare as vrea sa-l vad. Am auzit ca 80% dintre consilierii PDL de acum, nu se mai regasesc pe lista viitoare. Nu ca ar fi mare paguba.Eu sunt de parere ca Sarbu i-a facut cadou un mandat lui Dancila. Macar asta isi cunoaste lungul nasului si limitele.

boby 12 februarie 2012 at 13:25

Corect Stefane. Dancila va fi viitorul Primar (macar are bunul simt)

Comentariile sunt oprite