Rămâi conectat

Politică Administrație

Clement Negruț acuză Primăria Sebeș: Drum denivelat și gropi, la Lancrăm, după lucrările la canalizare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul MP de Alba, Clement Negruț, acuză Primăria Sebeș de ”lipsă de viziune și implicare” precizând că DN 1, în zona Lancrăm, este denivelat și plin de gropi în urma lucrărilor la rețeaua de canalizare. 

Negrut03Președintele MP Alba consideră Primăria Sebeș principalul responsabil deoarece este beneficiar, dar acuză și societatea care a efectuat lucrarea.

Acesta a mai afirmat că Primăria Sebeș trebuia să-și manifeste ”autoritatea administrativă prin control și printr-o verificare foarte atentă a modului în care se execută lucrările de reparații”.

”Un drum denivelat care nu a fost readus la calitatea sau la starea inițială cel puțin din punct de vedre al planeității, acolo fiind foarte multe gropi, guri de canal peste cota căii de rulare ceea ce produce un deranj foarte mare în rândul conducătorilor auto, cât și locuitorilor din zonă. Am primit multe telefoane. Chiar ieri (n.r. joi) am fost contactat de cetățeni din Lancrăm, mâine (n.r. sâmbătă) mă voi deplasa în acea zonă. Cetățenii au depus la Primărie și la alte instituții ale statului sesizări și au solicitat intervenția de urgență față de această situație întrucât atât poluarea fonică cât și faptul că trepidațiile care se produc în urma rulării pe această zonă le produc prejudicii caselor de locuit – crăpături, geamuri spate (…) Primăria Sebeș trebuie să se implice de urgență pentru că este beneficiarul lucrării, iar executantul refacerii căii de rulare este societatea Hidroconstrucția Sebeș”, a afirmat deputatul care a spus că e ”vocea cetățenilor din Lancrăm” care i-au declarat aceste lucruri. (D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea