Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Clement Negruț a băut o apă plată, acasă la Traian Băsescu. Ce a urmat după…

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un grup restrâns din conducerea PMP a făcut o vizită miercuri, la Cotroceni, acolo unde încă domiciliază Traian Băsescu, fondatorul neoficial al partidului, pentru a prezenta programul cu care Elena Udrea vrea să ajungă, din toamnă, primul om în stat.

Clement Negrut07Clement Negruț s-a arătat onorat de faptul că a ajuns din nou să vorbească cu cel pe care îl consideră cel mai puternic om politic din România și că, Traian Băsescu le-a spus că se mândrește cu membrii partidului aflat sub tutela sa. Pentru a câștiga alegerile, șeful statului a spus că Udrea și compania au nevoie de seriozitate și responsabilitate.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Noi aveam obligația morală față de domnia sa să-l informăm despre intențiile noastre. A fost o discuție lungă, am stat aproape două ore și jumătate. Am discutat în amănunt programul Partidului Mișcarea Populară. Când spun program mă refer la tot ce înseamnă vectori politici pe care PMP vrea să-i ducă în dezbaterea publică în campania electorală. Dincolo de caterinca asta politică eu am rămas și sunt un politician care întotdeauna mi-am stabilit ținte înalte, chiar dacă nu întotdeauna le-am îndeplinit. Dorim să intrăm în turul doi cu candidatul nostru, Elena Udrea și avem și voința și dorința de îndeplini tot ceea ce ne propunem”, a spus Negruț.

Amintim faptul că Elena Udrea este candidatul oficial al PMP la alegerile prezidențiale.

Clement Negruț este șeful deputaților independenți din Camera Deputaților, adică și șeful Elenei Udrea.

Vizita la Cotroceni a fost onorată de 10 membri PMP, care au fost serviți cu apă plată și cafea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea