Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Claudiu Răcuci (PNL): Până la finalul anului acesta este posibil să se circule pe autostradă de la Sebeş la Turda

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Claudiu Răcuci (PNL): Până la finalul anului acesta este posibil să se circule pe autostradă de la Sebeş la Turda

Deputatul PNL Claudiu Răcuci salută implicarea directă a Ministrului Transporturilor, Lucian Bode, în deblocarea lucrărilor la cele două loturi din Autostrada Sebeş-Turda şi spune că dacă lucrările vor continua să avanseze ca în ultimele 3 luni este posibil ca de la Sebeş la Alba să se circule pe autostradă, neîntrerupt, chiar de la finalul acestui an: „După ani de zile în care în România nu s-a construit mai nimic, în sfârşit se mişcă lucrurile pe şantierele de autostrăzi din toată ţara.

Deşi majoritatea proiectelor au fost blocate de PSD, fie din incompetenţă, fie din lipsa alocărilor financiare, acum vedem că lucrările avansează într-un ritm care ne umple de optimism. Despre Autostrada Sebeş-Turda ştim cu toţii că trebuia să se pună în circulaţie încă din anul 2018, iar lucrările au fost blocate mereu de tot felul de piedici birocratice sau de miniştri socialişti fără pic de pricepere.

După măsurile luate de ministrul Transporturilor şi după vizita pe care a făcut-o recent pe şantierul loturilor 1 şi 2 ale Autostrăzii Şebeş -Turda, totul s-a schimbat radical. Acum, la început de an, putem să spunem cu certitudine că primul lot va fi cu siguranţă dat în circulaţie anul acesta.

Şi lotul 2, cel care a avut cele mai multe probleme, ar putea să fie finalizat şi pus în circulaţie tot anul acesta, dacă antreprenorii principali şi celelalte firme vor continua să lucreze în acelaşi ritm ca în ultimele 3 luni şi îşi vor respecta termenele asumate recent. Şi ministerul, şi eu, ca parlamentar, vom monitoriza ritmul acestor lucrări. Eu sunt extrem de optimist, dar şi prudent în afirmaţii, pentru că nu vreau să promitem ceva şi să nu realizăm. Asta ne deosebeşte pe noi, cei din PNL, de cei din PSD, care au ţinut atâţia ani ţara pe loc!”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Ighiu a publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul numit „Reabilitare drum comunal DC 195 Bucerdea Vinoasa, comuna Ighiu, judetul Alba,” prin care se dorește reabilitarea drumului comunal DC […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea