Claudiu Răcuci: Niciun leu de la Guvern pentru Muzeul Unirii, Câmpia Libertății sau drumuri naționale din Alba. Florin Roman: De la Breaz aveam așteptări, Dîrzu e un soldat disciplinat

Claudiu Răcuci a declarat, joi, că Guvernul Grindeanu nu a alocat niciun leu pentru amenajarea Câmpiei Libertății, Muzeului Unirii sau drumuri naționale din Alba, amendamentele parlamentarilor liberali din județ în acest sens fiind respinse, în vreme ce Florin Roman a spus că de la Daniel Breaz avea așteptări, spre deosebire de Ioan Dîrzu care e un soldat disciplinat al partidului.  

Deputații Florin Roman și Claudiu Răcuci au spus, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că Guvernul Grindeanu nu alocă, în 2017, niciun leu pentru investiții, în județul Alba.

Florin Roman a spus că Daniel Breaz și Ioan Dîrzu au votat împotriva amendamentelor propuse de parlamentarii liberali, care prevedeau investiții pentru Alba, și au votat pentru varianta propusă de guvern, care nu prevede investiții pentru județ.

”Am solicitat suplimentarea fondurilor la Sala Unirii și la Muzeul Național și aici mă întreb cum poate da domnul Breaz ochii cu colegii de la muzeu să le spună că a votat împotriva acestor amendamente, indiferent ce ar fi spus partidul din care face parte. De la Ioan Dîrzu nu am niciun fel de așteptare. El este un soldat disciplinat al partidului, nu-l interesează lucrurile acestea, că nu-l prea vedem nici la muzeu nici la Sala Unirii. De la Breaz recunosc că aveam așteptări să susțină cel puțin Centenarul Marii Uniri”, a spus Florin Roman.

Potrivit acestuia, ”Dîrzu a încercat un artificiu” și a votat amendamentele în plen, pentru că știa că votul final este cel care contează, în vreme ce Daniel Breaz a părăsit sala cu puțin timp înaintea votului din plen.

Claudiu Răcuci a spus că, cei cinci parlamentari liberali de Alba, au cerut, prin amendamente, bani pentru mai multe obiective care depășesc interesul județean.

”Pentru amenajarea Ansamblului de la Câmpia Libertății, ținând cont că la anul se împlinesc 170 de la Marea Adunare Națională din 1848 sau pentru amenajarea Muzeului Unirii”, a spus Răcuci.

Alți bani au fost ceruți pentru amenajarea unei baze de agrement la Ocna Mureș, pentru domeniul schiabil de la Ursoaia, început în 2011, finalizat 40%, dar și pentru drumuri naționale din Munții Apuseni: de la Turda la Câmpeni, de la Alba Iulia la Arieșeni, de la Abrud la Brad.

Bugetul pe 2017 a fost adoptat, marți, de Parlament.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

15 Comentarii

santa klaus mit „sieben haus” 9 februarie 2017 at 16:05

Cand vad ce semianalfabeti au ajuns din partea PNL in Parlament mi se face rau ! Deci bai Racucuci… sa le ceri bani la aia ale caror interese le reprezinti in Parlament. Sti tu la cine ma refer.

CURCUBETA CEA MARE 1849 M 9 februarie 2017 at 16:10

Dacă -l mai susţineţi mult pe cel cu RÂNJETUL batjocorâtor de la cotroceni la adresa poporului român s-ar putea să nu mai aveţi nevoie de Muzeul Unirii. Mă în PNL sunt şi oameni cu scaun la care au spus că PSD a câştigat şi trebuie să conducă, din păcate la cârma PNL sunt numai nişte fufecare au discursuri oribile şi anti româneşti. Printre cei care sunt oribili un loc îl ocupă şi acel Predoiu.

Custoza 9 februarie 2017 at 17:19

D-le Racuci ce vreti sa-i mai faceti la Sala Unirii,poate doriti bani sa fie facut un metrou pe sub ea sau pe sub toata cetatea.Opriti unele evenimente in care se duc bani pe apa sambetei cu distractii……si reparati macar treptele de intrare in Sala Unirii.Evitati ghiolcanele..!

Albaiulian 9 februarie 2017 at 17:35

Bai pesedeilor, nu cred ca Iohannis a propus si votat bugetul 2017. Asa ca ciocul mic si joc de glezne!

Era de asteptat ca un judet care nu a votat pesede sa fie marginalizat in legislatura „ciumei rosii”. Asa e! Viata merge mai departe!
Dar daca dam ochi „in teritoriu” cu alesii pesede putem sa-i intrebam de sanatate!

Rika fara frica 9 februarie 2017 at 18:28

panarame de oameni penaliii cei din pnl

Dorel 9 februarie 2017 at 18:37

Alba are viitorul asigurat cu acesti politicieni.Vai de mama noastra!!!!

Dogar 9 februarie 2017 at 18:56

Băi Florin Roman……dar până acuma voi ce-ati facut????

Albanezul 9 februarie 2017 at 20:03

Ce leac stiti pentru greata? Imi vine sa vomit cand ii vad pe astia rosii, mai ales pe breaz de la care aveam ceva asteptari, dar si pe galbejitii astia care s la fel!!!

Albanezul 9 februarie 2017 at 20:06

Cum nu vii tu, tepes doamne, ca punand mana pe ei/ sa i imparti in doua cete/ in smintiti si in misei/ si in doua temniti large cu de a sila sa i aduni/ sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni…

Stefan 10 februarie 2017 at 10:35

De ce nu ati dat voi bani anul trecut, ca doar voi ati fost la guvernare. cum poti sa vi la nici 2 luni de la instalarea noului Guvern sa ceri bani, atata timp cat pe voi nu v-a interesat Judetul Alba. Rusine PNL!!!!

Alistair 10 februarie 2017 at 16:01

Tu ai habar macar ce guvern a fost anul trecut? Ca sa nu mai intreb si daca ai un pic de habar ce a facut, spre deosebire de guvernele PSD ce au inecat tara de la revolutie incoace.

Ardeleanul 10 februarie 2017 at 11:33

este simplu PSD va da pomeni sociale si niciodata nu va trimite bani la investitii ….. si ne miram ca tara noastra ramane in urma la infrastructura si altele

Q 10 februarie 2017 at 20:03

Cum adica va simititi umiliti la Bucuresti? Demisia domnule, se gasesc alti reprezentanti care nu se simt asa umiliti :))

ADRIAN 10 februarie 2017 at 22:00

MAI TROGLODITILOR ,VOI NICI NU STITI DE CE VA-TI DUS ACOLO ,STATI NAIBII CA FACETI ALBA SI BLAJUL DE RUSINE !!!

Q 11 februarie 2017 at 14:12

Domnu U235 atomic si celalalt, Sarbatoarea Unirii respectiv Adunarea Nationala de la Blaj implinesc 100 de ani, respectiv 170 de ani doar in 2018, atunci de ce ii nevoie de bani acum si nu la anul, trebuie si dumneavoastra sa va explicati ineficienta cumva nu?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...