Rămâi conectat

Curier Județean

Circulația pe podul de peste râul Mureș de la Ciumbrud, RESTRICȚIONATĂ, în perioada 10-16 septembrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Circulația pe podul de peste râul Mureș de la Ciumbrud, RESTRICȚIONATĂ, în perioada 10-16 septembrie

Consiliul Județean Alba anunță faptul că circulația autovehiculelor va fi restricționată temporar pe podul de la Ciumbrud.

În perioada 10.09.2021, ora 08:00 – 16.09.2021, ora 17:00 va fi restricționată circulația pentru toate categoriile de autovehicule pe podul de peste râul Mureș de la Ciumbrud, în vederea continuării în bune condiții a lucrărilor din cadrul investiției care prevede consolidarea podului.

Circulația va fi deviată pe rutele ocolitoare: Aiud – Unirea – Ocna Mureș – Vama Seacă – Lopadea Nouă – Ciumbrud pentru autovehiculele cu masă maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Pentru celelalte categorii de autovehicul circulația va fi deviată pe ruta Aiud – DN1 – Rădești – Sâncrai – Ciumbrud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie Proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie, începând cu ora 9:00, în centrul de examen Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia. Proba se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea